«Ναυάγιο» για Microsoft - Yahoo

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

«Ναυάγιο» για Microsoft - Yahoo

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες διαπραγματεύσεων, τελικά ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft γνωστοποίησε ότι απέσυρε την προσφορά για εξαγορά της Yahoo, καθώς δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή».

Συγκεκριμένα, η Μicrosoft είχε αυξήσει την αρχική της προσφορά από 44,6 δισ. δολάρια σε 47,5 δισ. δολάρια, ωστόσο η Yahoo επέμεινε σε τουλάχιστον 53 δισ. δολάρια, με αποτέλεσμα η Microsoft να εγκαταλείψει, αφού δεν ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει αυτό το ποσό.

«Μετά από προσεκτική σκέψη πιστεύουμε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της Yahoo δεν έχουν νόημα για μας και είναι καλύτερο για τους μετόχους της Microsoft, τους εργαζόμενους και άλλους μετόχους να αποσύρουμε την προσφορά μας», ανέφερε στην επιστολή του ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Στ. Μπάλμερ.

Χάρης Περτέσης

Ο Χάρης Περτέσης είναι ένας απλός, καθημερινός άνθρωπος με ελαττώματα και εμμονές. Αγαπάει την ελεύθερη έκφραση και απεχθάνεται τη μισαλλοδοξία κάθε είδους, όπως επίσης το ψέμα και την υποκρισία. Η γραφή αποτελούσε για εκείνον πάντοτε, πέρα από «εργαλείο» για να βγάζει το ψωμί του, και ένα μικρό καταφύγιο, μέσα στο οποίο απελευθέρωνε τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά του, κάτι που τον βοηθούσε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του. Σε αυτό το μικρό καταφύγιο σπεύδει μέχρι και σήμερα.

Please publish modules in offcanvas position.