Παντρεύτηκε η Ζιζέλ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

gisele_bundchen_293945b.jpgΗ βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούνχεν και ο αμερικανός παίκτης του φούτμπολ, Τομ Μπρέιντι, παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλοπάτια της εκκλησίας την Πέμπτη (26/2) σε μια Καθολική τελετή στη Σάντα Μόνικα με προσκεκλημένους λιγοστούς φίλους και συγγενείς, όπως γράφει η σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα Usmagazine.com.

Η 28χρονη νύφη φορούσε ένα στράπλες ιβουάρ νυφικό από δαντέλα των Ντόλτσε & Γκαμπάνα, ενώ τα τρία σκυλάκια της, που παρίσταντο στην τελετή φορούσαν όμοια δαντελένια κολάρα με λουλούδια.

Να πούμε πως δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού.

Η Μπούνχεν και ο Μπρέιντι, 31 ετών, κουόρτερμπακ των New England Patriots είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια.

Ο Μπρέιντι χώρισε από την πρώην φίλη του, ηθοποιό Μπρίτζετ Μογιάναχαν, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τότε, λίγο πριν από τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την Μπούνχεν.

Παρ' όλα αυτά, ο Μπρέιντι, κατάφερε να επανορθώσει την αμαυρωμένη του εικόνα με το να εμφανίζεται ως αφοσιωμένος πατέρας στον δίχρονο γιο του Τζον Εντουαρντ Τόμας Μογιάναχαν.

Η Μπούνχεν υπήρξε επί σειρά ετών σύντροφος του ηθοποιού Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με τον οποίο χώρισε το 2005.

Στο τέλος του 2008 το ζευγάρι αγόρασε μια έπαυλη 11 εκατομμυρίων δολαρίων στην ακριβή συνοικία του Λος Αντζελες, Μπρέντγουντ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.