Οι αναγνώστες μας ψήφισαν και ο Αυτιάς έπιασε… κορυφή!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

autias_77445667.jpgΟ Γιώργος Αυτιάς ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των αναγνωστών μας στο τελευταίο γκάλοπ  για την ανάδειξη του προσώπου της ελληνικής τηλεόρασης που έχει κουράσει περισσότερο τους τηλεθεατές. Οι διαφορές στην κορυφή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλες, ωστόσο ο δημοσιογράφος του Alpha βρέθηκε στην πρώτη θέση για το μεγαλύτερο διάστημα της ψηφοφορίας, οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του αποτελέσματος.

Από κει και πέρα, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πως αρκετοί βγάζουν… σπυράκια πλέον όταν τον πετυχαίνουν στο «γυαλί»! Περίπου στην ίδια μοίρα βρίσκονται τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, που πήρε την τρίτη θέση, όσο και το «ζεύγος» Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος, οι οποίοι συμπληρώνουν την τετράδα.

Για την ιστορία, τα υπόλοιπα οκτώ πρόσωπα της ψηφοφορίας ήταν κατά σειρά κατάταξης οι Άννα Δρούζα, Βάσια Λόη, Γιώργος Παπαδάκης, Χριστίνα Λαμπίρη, Σοφία Αλιμπέρτη, Ελένη Μενεγάκη, Κώστας Χαρδαβέλλας και Κατερίνα Καραβάτου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.