Δέσποινα Καμπούρη: «Έπαθα κρίση πανικού»

4.2857142857143 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.29 (7 Ψήφοι)

kampouri_lianos_3627735b.jpgΓια τις πρώτες της ημέρες ως παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ», μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» η Δέσποινα Καμπούρη. «Ξύπνησα έχοντας ταχυκαρδίες, ιδρώτα και πόνο στο στομάχι. Νόμιζα ότι θα πεθάνω», είπε, μεταξύ άλλων, για την επόμενη ημέρα της πρεμιέρας της, τονίζοντας μάλιστα πως έπαθε μέχρι και… κρίση πανικού από το πολύ άγχος!

Παρακάτω μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα της συνέντευξής της, αναλυτικά:

«Πέρασα πάρα πολύ μεγάλο άγχος και στρες. Όλο αυτό ήταν πολύ ξαφνικό. Έπαθα κρίση πανικού, σκεφτόμουν ότι θα καταστραφώ, τουλάχιστον όλοι έτσι μου έλεγαν, εκτός από τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Είδα κάποια από τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής μου να αλλάζουν μέσα σε δύο μέρες. Έπρεπε να αλλάξει η επαγγελματική σχέση μου με τον Θέμο, ακόμα και το βιολογικό μου ρολόι. Πρέπει να ξυπνάω πρωί κάθε μέρα, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια να αργήσω ούτε ένα λεπτό».

Για την… κρίση πανικού της, η Δέσποινα ανέφερε: «Την έπαθα εντελώς ξαφνικά το πρωί του Σαββάτου, αφού είχε βγει η πρώτη εκπομπή. Ξύπνησα έχοντας ταχυκαρδίες, ιδρώτα και πόνο στο στομάχι. Νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Για τα πρώτα λεπτά στο «αέρα», επισήμανε: «Θεέ μου, Θεέ μου, Θεέ μου! Δεν ξέρω... Θυμάμαι μόνο ότι κρατούσα σφιχτά το χέρι του Γιώργου και ένιωθα έρμαιο εντελώς».

Για το αν ασχολήθηκε με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, τόνισε: «Δεν τα κοίταξα καθόλου. Ειδικά έπειτα από αυτό που έπαθα το Σάββατο. Δεν έχω διαβάσει, δεν έχω ακούσει τίποτα, κανένα σχόλιο. Προτιμώ να είμαι στον κόσμο μου, στην άγνοιά μου».

Για την «ετικέτα» των «προσωρινών» που τους έχει δοθεί από κάποιους, είπε: «Και αν πραγματικά είμαστε προσωρινοί; Ας το αφήσουμε να αποδειχτεί. Είναι κάτι που ούτως ή άλλως θα εξελιχθεί και θα δείξει. Προτιμώ να φαινόμαστε αδικημένοι παρά να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Πραγματικά, όμως, δεν αισθανόμαστε καθόλου αδικημένοι. Προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό που έχουμε να κάνουμε και να το απολαύσουμε. Ξέρω ότι πρόκειται για ευκαιρία, αν και η λέξη με αγχώνει. Μακάρι να την απολαύσω, γιατί προς το παρόν έχω πάρα πολύ άγχος. Όσο για το αν είμαστε προσωρινοί, θα δείξει.

Πραγματικά, δεν σκέφτομαι καθόλου τι θα γίνει του χρόνου. Κοιτάμε να τελειώσει η σεζόν. Ακόμα δεν απολαμβάνω αυτό που μου συμβαίνει, δεν χαίρομαι αυτό που ζω. Θα ήθελα να το χαρώ. Όχι του χρόνου, τώρα».

Τέλος, η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε και στο «ΟΛΑ» που βρισκόταν μέχρι πρότινος, τονίζοντας: «Έχω αγαπήσει αυτή την εκπομπή, τους συντελεστές, το κλίμα, που πήγαινα το πρωί και έβρισκα τη Βάσω στο μακιγιάζ, που ανέβαινα στο κοντρόλ και μίλαγα στον Θέμο...»

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Despoina kai Giorgo tora pou 8a er8ei n Kagia stov proivo kafe eseis den exete kamia douleia ekei! H Kagia 8a eivai n parousiastria kai oxi eseis! Eseis eistai ekei prosorina! Xa! Xa! Xa! Xa! Xa! Xa! Xa!

GEIA
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.