Αρραβωνιάζεται η Πετρούλα Κωστίδου;

3.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)

petroula_2334556b.jpgΠιο θετικά δεν θα μπορούσαν να έρθουν τα πράγματα για την Πετρούλα Κωστίδου, καθώς περνάει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά της. Όσον αφορά τον τελευταίο τομέα, ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει πολλά, αφού η παρουσιάστρια του STAR προσπαθεί να αφήνει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, διατηρεί εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο σοβαρότατο δεσμό.

Πρόκειται για τον Βασίλη, που είναι ένας 28χρονος στρατιωτικός των Ο.Υ.Κ. και ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται με μετάθεση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το καλοκαίρι του 2007 στα Χανιά, όπου η Πετρούλα είχε πάει για διακοπές με την παρέα της. Αντάλλαξαν τηλέφωνα, βγήκαν το ίδιο βράδυ για ποτό και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα!

Η Πετρούλα όλη αυτή την περίοδο που βρίσκεται με τον Βασίλη είναι κατενθουσιασμένη και παντού έχει να λέει πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δυο τους σκοπεύουν σύντομα να αρραβωνιαστούν, προκειμένου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ενώ η ξανθιά παρουσιάστρια φέρεται να έχει πει ήδη το «ναι» σε πρόταση γάμου του συντρόφου της.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.