Βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του Ανδρέα

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

mikroutsikos_3445767b.jpgΣε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως μπήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς κινδυνεύει να χάσει τη μεζονέτα που διατηρεί στην Κηφισιά (εκεί όπου έμενε με τη Δήμητρα Ρουμπέση), η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», βγαίνει στο πλειστηριασμό!

Πως έφτασε η κατάσταση μέχρι αυτό το σημείο; Πληροφορηθήκαμε, λοιπόν, πως το θέμα έχει να κάνει με εποχή αρκετών ετών πριν, τότε που ο Ανδρέας παρουσίαζε το «Big Brother».

Πρόκειται για μια δικαστική διαμάχη του ιδίου με έναν γνωστό δικηγόρο. Η μεγάλη κόντρα ξεκίνησε το 2002, όταν μια ομάδα αποτελούμενη από έξι νομικούς είχε θεωρήσει προσβλητικό το περιεχόμενο του εν λόγω παιχνιδιού και προέβη σε αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων ώστε να αλλάξει η ώρα μετάδοσης.

Λίγο καιρό αργότερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτές τις αιτήσεις των δικηγόρων και απαίτησε τη μεταμεσονύκτια μετάδοση του «Big Brother» και των αντίστοιχων εκπομπών, κάτι που τελικά συνέβη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, επιτέθηκε λεκτικά κατά των νομικών, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος δικηγόρος την επόμενη μέρα κιόλας να καταθέσει αγωγή κατά του παρουσιαστή.

Τελικώς, το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 30.000 ευρώ, ποσό που δεν πλήρωσε ποτέ ο Μικρούτσικος, με αποτέλεσμα τώρα, μέσω της κατασχετήριας έκθεσης που υπογράφει δικαστικός επιμελητής του Πρωτοδικείου Αθηνών, ο δικηγόρος να απαιτεί την κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας του παρουσιαστή και τον πλειστηριασμό αυτής σε περίπτωση που δεν πάρει το επιδικασθέν ποσό, το οποίο με τους τόκους ανέρχεται σήμερα στα 49.000 ευρώ!

Όλα αυτά σε μια περίοδο που όλα πάνε εντελώς στραβά για τον Ανδρέα, αφού το καλοκαίρι χώρισε με τη Δήμητρα Ρουμπέση, τον περασμένο Ιανουάριο έφυγε από τη ζωή η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δημητριάδη, ενώ όσον αφορά τα επαγγελματικά του, η εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» στο Star οδεύει από το κακό στο χειρότερο με χαμηλότατες πτήσεις που ξεκινούν από 4,6% και φτάνουν το 5%! Μήπως τελικά κάποια πρέπει να τον… ξεματιάσει ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, ώστε να δει κι αυτός καμιά άσπρη μέρα; Λέμε εμείς!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.