Έκοψαν και την καλημέρα Ζαρίφη - Μουτσινάς

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

moutsinas_zarifi_1929344b.jpgΜπορεί ο «Πρωινός καφές» να αποτελεί παρελθόν εδώ και αρκετές ημέρες για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη, ωστόσο οι αρνητικές συνέπειες της συγκεκριμένης εξέλιξης δεν έχουν τελειωμό για το πολυσυζητημένο δίδυμο. Αυτή τη φορά, όπως μάθαμε, οι δύο πρώην παρουσιαστές της ιστορικής εκπομπής είχαν έντονη λογομαχία, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο τις ευθύνες της αποτυχίας, με αποτέλεσμα πλέον να μη λένε ούτε «καλημέρα»!

Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος κάλεσε την Κατερίνα σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν για όλα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για εκείνους το τελευταίο διάστημα, μετά την απομάκρυνσή τους από το πρωινό του ΑΝΤ1. Η ιδέα όμως φαίνεται πως δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού το κλίμα εξ αρχής ήταν ηλεκτρισμένο, με αποτέλεσμα γρήγορα να αρχίσουν τα… παρατράγουδα!

Η πολιτισμένη κουβέντα, λοιπόν, έλαβε τέλος πάρα πολύ γρήγορα και αμέσως άρχισαν τα «κατηγορώ» -με εντονότατο τρόπο- του ενός προς τον άλλο! Οι λέξεις που ειπώθηκαν δεν έχουν φυσικά θέση στο παρόν κείμενο, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως ο Μουτσινάς, που ήταν περισσότερο εκνευρισμένος κι από τους δύο, έδειξε στη Ζαρίφη την πόρτα της εξόδου (ίσως αντιλαμβανόμενος κιόλας πως το πράγμα είχε αρχίσει να ξεφεύγει). Με την αποχώρηση της τελευταίας το πράγμα έληξε κάπου εκεί, ωστόσο οι δυο τους έχουν… μουλαρώσει όσο δεν πάει και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιχειρήσει καμία απολύτως κίνηση επαναπροσέγγισης. Κρίμα…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.