Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται η Έφη Θώδη

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (6 Ψήφοι)

thwdi_2930456b.jpgΣτην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται η Εφη Θώδη, ύστερα από ισχυρό νευρικό κλονισμό που υπέστη τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/5).

Η τραγουδίστρια, που τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο εξοχικό της, σύμφωνα με τον οδηγό της άρχισε κάποια στιγμή να βγάζει αφρούς από το στόμα και, όντας σε έξαλλη κατάσταση, να φωνάζει «είμαι ο Θεός, είμαι ο Ναπολέων».

Αμέσως, τα δύο από τα οκτώ αδέλφια της ζήτησαν εισαγγελική εντολή, ούτως ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Μερικές ώρες αργότερα, κατέφτασε σπίτι της ιατρικό επιτελείο και, αφού διέγνωσε τη σοβαρότητα της κατάστασής της, τη μετέφερε χωρίς δεύτερη κουβέντα στην ψυχιατρική μονάδα του νοσοκομείου των Μελισσίων, δεμένη στα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, λίγο πριν ακινητοποιηθεί, προσπάθησε να χτυπήσει έναν από τους νοσηλευτές, ενώ φώναζε συνεχώς «αφήστε με να φύγω». Οι σκηνές δε που εκτυλίχθηκαν στο προαύλιο, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επισκεπτών, είναι απερίγραπτες.

Από το βράδυ του Σαββάτου η Θώδη βρίσκεται σε καταστολή και της χορηγείται ειδική φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, οι γιατροί απαγορεύουν σε οποιονδήποτε να έρθει σε επαφή μαζί της, με τον γιο της και αρκετούς συγγενείς να αγωνιούν για την κατάστασή της και το τι μέλλει γενέσθαι.

Απ’ την πλευρά τους, τα αδέλφια της παραδέχονται ότι η αοιδός αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα και κατηγορούν τα τηλεοπτικά δίκτυα ότι εκείνα ευθύνονται για την κατάστασή της, την οποία και εκμεταλλεύθηκαν για να κάνουν νούμερα. Θεωρούν ότι η ζημιά που έχει υποστεί εξαιτίας της υπέρμετρης δημοσιότητας στην οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, είναι ανεπανόρθωτη και βάλλουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εν αναμονή των εξελίξεων…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.