Έρχεται ξανά ο πελαργός για Ευθυμιάδη και Ντιμιτρίεβιτς

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

euthimiadis_dimitrievits_1828384b.jpgΈντεκα μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας τους, η Άννα Ντιμιτρίεβιτς και ο Θανάσης Ευθυμιάδης πληροφορήθηκαν ότι ο πελαργός πρόκειται να τους επισκεφθεί για δεύτερη φορά και μάλιστα πολύ πιο σύντομα απ’ ότι περίμεναν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού «ΟΚ», η Άννα είναι ήδη τριών μηνών έγκυος και πριν μερικές ημέρες επισκέφθηκε το μαιευτήριο Ιασώ, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Η Άννα είναι μια γυναίκα που αφουγκράζεται τον οργανισμό της και είναι γενικότερα πολύ προσεκτική. Κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει. Μόλις το μοιράστηκε με τον Θανάση, επικοινώνησαν μαζί μου και ήρθαν για τις πρώτες εξετάσεις», τόνισε ο γιατρός της εγκυμονούσας, Δημήτρης Κακαλέτρης, και συνέχισε:

«Φανταστείτε ότι η Άννα έμεινε έγκυος την εποχή που θήλαζε ακόμα! Αυτό σημαίνει ότι είναι γυναίκα με γερό οργανισμό - και η δεύτερη εγκυμοσύνη της θα έχει σίγουρα πολύ καλή εξέλιξη και γενικότερα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Το έμβρυο δεν έχει σχηματιστεί ακόμα, γι' αυτό και δεν μπορούμε να ξέρουμε το φύλο του παιδιού.

Πάντως, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θέλει σίγουρα κορίτσι, αφού αυτή ήταν και η πρώτη του ερώτηση σ' εμένα: "Κορίτσι δεν θα είναι, γιατρέ μου;". Είναι ένας πολύ ευτυχισμένος πατέρας και σύντροφος και μοιάζει απόλυτα ευχαριστημένος που ο Θεός του χάρισε την κόρη του».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.