Η Στέλλα και ο ταρίφας

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

stella-mpezantakou_2394556b.jpgΈτσι όπως πάει το πράγμα, η Στέλλα Μπεζαντάκου θα μας αναγκάσει να δώσουμε το όνομά της σε αυτή εδώ την ενότητα της ιστοσελίδας! Πραγματικά,  η κοπέλα είναι εξαιρετική πηγή υλικού και τα κατορθώματα - παθήματά της δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να μας αφήσουν ασυγκίνητους!

Τι έγινε αυτή τη φορά; Όπως μάθαμε, τσακώθηκε άσχημα με έναν ταξιτζή στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, διότι, ενώ τον είχε προμισθωμένο για τις μετακινήσεις της, εκείνος της φέρθηκε πονηρά. Συγκεκριμένα, την πήγε πέντε ώρες πριν την πτήση της για Αθήνα και ήθελε, άκουσον-άκουσον, να την αφήσει εκεί και να φύγει.

Μόλις η Στέλλα κατάλαβε ότι «πέταγε» αρκετές ώρες αργότερα, του ζήτησε να την πάει στο ξενοδοχείο (στο Διδυμότειχο) και να την ξαναφέρει στην ώρα της, αλλά ο ταξιτζής (σα δε ντρέπεται!) ήθελε να φάει για μεσημέρι και αρνήθηκε. Κάπου εδώ, λοιπόν, αρχίζουν τα ωραία…

Η Μπεζαντάκου κουλουριάστηκε πεισματικά μέσα στο ταξί και αρνούταν να βγει έξω. «Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου…», μάταια προσπαθούσε ο ταξιτζής να την κάνει καλά. Όντας κλασσικός Έλληνας ταρίφας λοιπόν και μην έχοντας άλλη επιλογή, ενήργησε ως εξής: Την έπιασε από τα… πόδια και προσπάθησε να τη βγάλει με το ζόρι! Με τα πολλά, εκείνη τελικά βγήκε, σε κακό χάλι, αλλά πήρε τον αριθμό του «taxi driver» και τώρα, λέει, θα κινηθεί δικαστικά.

Αχ, Στέλλα μου, το ‘χει η μοίρα σου μου φαίνεται!..

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.