Το δίλημμα της Καλομοίρας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

kalomoira_4537388b.jpgΜπορεί το «Made in Japan» να μην έφερε τα τρελά νούμερα στον Alpha, ωστόσο οι υπεύθυνοι του καναλιού, όπως μαθαίνουμε, έχουν εντυπωσιαστεί από την Καλομοίρα και είναι θετικοί στο ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου της. Συγκεκριμένα, έχουν στο μυαλό τους δύο τηλεπαιχνίδια, που πιστεύουν ότι ταιριάζουν «γάντι» στην τραγουδίστρια-παρουσιάστρια, και επιθυμούν να διαλέξει ένα από αυτά για να παρουσιάσει την ερχόμενη τηλεοπτική περίοδο.

Την ίδια στιγμή όμως, για εκείνη υπάρχουν και άλλα πράγματα που την απασχολούν και ειδικότερα η προσωπική της ζωή. Η Καλομοίρα μόλις τελείωσε τα γυρίσματά της έφυγε για την Αμερική, σπεύδοντας στον αρραβωνιαστικό της Γιώργο και στους υπόλοιπους δικούς της ανθρώπους.

Μάλιστα, φαίνεται πως στην παρούσα φάση βρίσκεται μπροστά και σε ένα μεγάλο δίλλημα: Να τα παρατήσει όλα, για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια στην Αμερική ή να μείνει στη χώρα μας, συνεχίζοντας την καριέρα της και κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά της; Ο σύντροφός της, πάντως, της έχει ξεκαθαρίσει πως ήρθε η ώρα να μείνουν μαζί και πως δεν αντέχει άλλο να τους χωρίζει αυτή η μεγάλη απόσταση. Όμως, όλα είναι θέμα της Καλομοίρας, καθώς εκείνη είναι που θα αποφασίσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως τελικά η καλλιτέχνιδα θα ακολουθήσει την καρδιά της, επιστρέφοντας για μια ακόμη φορά στην αγκαλιά του Γιώργου. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά πως πέρα από την αγάπη του κόσμου και τις μεγάλες χαρές, ο χώρος που έχει επιλέξει κρύβει και μεγάλες πίκρες, τις οποίες είχε «γευτεί» πέρυσι μετά τη Eurovision.

Την απάντησή της αναμένεται να τη δώσει μέχρι και το τέλος του μήνα, όταν και θα έρθει στη χώρα μας. Προς το παρόν έχει βάλει κάτω τα δεδομένα και μελετάει όλες της τις επιλογές, αλλά σε απόφαση δε φαίνεται να πλησιάζει. Εν αναμονή της επιστροφής της…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.