Κατέθεσε αγωγή διαζυγίου ο Κων/νος Μαρκουλάκης

4.6666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.67 (3 Ψήφοι)

markoulakis_8233456b.jpgΠαρά τις προσπάθειες επανασύνδεσης που κατέβαλλαν, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Έρση Ξενάκη δεν κατάφεραν να βρουν σημείο επαφής, κάτι που είχε ως συνέπεια το λόγο να πάρουν οι δικηγόροι και τα δικαστήρια.

Ο γνωστός ηθοποιός κατέθεσε αγωγή διαζυγίου ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και πλέον είναι θέμα χρόνου εκείνος και η άλλοτε αγαπημένη του να αποκτήσουν και τυπικά την ελευθερία τους.

Στην αγωγή που κατέθεσε ο Μαρκουλάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Με την εναγομένη τελέσαμε νόμιμο θρησκευτικό γάμο, κατά τους κανόνες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, την 20 Νοεμβρίου 2004, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βάρκιζα-Αττικής. Ο γάμος αυτός ήταν πρώτος για μένα και πρώτος για την εναγόμενη. Από τον γάμο αυτό αποκτήσαμε ένα παιδί, τον Γεώργιο-Ίκαρο που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής στις 03-06-2005. Ο γάμος μας δεν είχε την τύχη να ευδοκιμήσει, με αποτέλεσμα να επέλθει μεταξύ μας πλήρης ψυχική και σωματική αποξένωση, ώστε να είναι πλέον αδύνατη η έγγαμη συμβίωσή μας και να διασπαστεί αυτή οριστικά το μήνα Μάρτιο του έτους 2007.  Έκτοτε, δηλαδή από το μήνα Μάρτιο του έτους 2007, έχει διασπαστεί η έγγαμη συμβίωσή μας με την εναγόμενη, μέχρι σήμερα ζούμε διαρκώς χωριστά και η διακοπή της συμβίωσής μας αποτελεί ηθελημένη, μόνιμη και μη αναστρέψιμη κατάσταση».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.