Γιάννης Αϊβάζης, όπως λέμε… Μπραντ Πιτ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

aivazis_723445b.jpgΤα μάθατε τα νέα; Ο Γιάννης Αϊβάζης, λέει, την έχει δει Μπραντ Πιτ και στήνει «Fight club» στα δυτικά προάστια! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο γνωστός ηθοποιός γράφει το πρώτο του σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία αμερικανικών προδιαγραφών, στα πρότυπα αυτής του Ντέιβιντ Φίντσερ που είδαμε πριν μια δεκαετία.

Όπως διαβάζουμε, τα σκηνικά στήνονται σε ειδικούς χώρους στα δυτικά προάστια, που διαμορφώνονται έτσι ώστε να θυμίζουν αμερικανικές αίθουσες πυγμαχίας των 80s.

Στο μεταξύ, ο μοναδικός και ανεπανάληπτος Γιάννης Αϊβάζης έχει ξεκινήσει και μποξ για να βρίσκεται σε… φόρμα! Ευτυχώς, δηλαδή, που δεν σκοπεύει να ξανθύνει και το μαλλί, γιατί αν το έκανε κι αυτό θα μας άφηνε ξερούς καλοκαιριάτικα!

Ρόλο στο έργο θα πάρει πιθανότατα -ποια άλλη;- η σύντροφός του, Μαρία Κορινθίου, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται επίσης και ο Νίκος Ψαρράς. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξαν συζητήσεις για να συμμετάσχει και η Ναταλία Λιονάκη, που είναι «κολλητάρι» της Μαρίας, αλλά εκείνη είπε «όχι» λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο προσωρινός τίτλος της ταινίας είναι «Μέχρι το τέλος» και τα γυρίσματα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν γύρω στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Ήδη, πάντως, είναι έτοιμο ένα αλά «Fight Club» τρέιλερ με σκοτεινό και underground κλίμα, ενώ από δω και πέρα ο Αϊβάζης σκοπεύει να ρίξει όλο του το βάρος στην ολοκλήρωση του κάστινγκ. Για να δούμε τι θα δούμε… (και ας ελπίσουμε ο Θεός να μας λυπηθεί!).-

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.