Το «People» επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Ζιζέλ

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

gisele_bundchen_293945b.jpgΟι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την κοιλιά της Ζιζέλ Μπούντχεν να είναι ελαφρώς φουσκωμένη, έδωσαν -και δικαιολογημένα- έναν ακόμη λόγο στους δημοσιογράφους να γράφουν ότι είναι έγκυος, κάτι που τελικά ισχύει, σύμφωνα με το περιοδικό «People».

Πρόσωπο που ζει από κοντά το μοντέλο μίλησε στους ανθρώπους του εντύπου, επιβεβαιώνοντας την είδηση για τον ερχομό του πελαργού και σχολιάζοντας με ενθουσιασμό αυτό που πρόκειται να συμβεί. «Η Ζιζέλ θα γίνει εκπληκτική μητέρα. Πάντα ήθελε παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Άλλη πηγή του περιοδικού υποστήριξε πως «η Ζιζέλ μιλάει γι’ αυτό στους φίλους της» και ότι «είναι έτοιμη να κάνει οικογένεια»!

Την ίδια στιγμή, πάντως, η ίδια η Ζιζέλ δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο πολύ σύντομα, θέλοντας και μη, θα αναγκαστεί να το κάνει, αφού έτσι κι αλλιώς τα σημάδια της εγκυμοσύνης της έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για το μοντέλο και το δεύτερο για τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι, που έχει και έναν γιο από προηγούμενο γάμο…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.