Κούγιας: «Ζήτησε σπίτι η Εύη για να δώσει διαζύγιο»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kougias_67654b.jpgΓια εκβιασμό κατηγόρησε την Εύη Βατίδου ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News». Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια του ζήτησε να της πάρει σπίτι για να του δώσει διαζύγιο!

«Την τελευταία φορά μου είπε “Γιατί βιάζεσαι; Θέλεις να παντρευτείς;”. Της εξήγησα ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της και μου είπε: “Πάρε μου ένα σπίτι για να σου δώσω διαζύγιο”», τόνισε ο Κούγιας και συνέχισε: «Εγώ ήθελα να χωρίσω έναν χρόνο πριν. Αυτό που θέλω να καταλάβεις είναι ότι ο χωρισμός για μένα ήταν λύτρωση. Δεν περνούσα καλά, δεν μπορούσα να ζω σε ένα σπίτι με μια γυναίκα που το μυαλό της είναι να γυρίζει με τη μητέρα της κάθε μέρα, να κάνει δοκιμαστικά στην τηλεόραση και να με παίρνει ο Ευαγγελάτος και τα παιδιά από άλλα κανάλια και να μου λένε “ρε Αλέξη, η γυναίκα σου γιατί θέλει τόσο πολύ να κάνει τηλεόραση; Έρχεται και κάνει δοκιμαστικά με τη μάνα της!”».

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε επίσης ότι έδωσε 43.000 ευρώ για τις κάρτες, το κινητό και το αυτοκίνητο της Βατίδου, ενώ επισήμανε ότι η τελευταία έχει βάλει σκοπό να βγάλει χρήματα από εκείνον. «Έναν χρόνο πριν συμβούν όλα αυτά είχα κανονίσει με τη δικηγόρο μου να τελειώνει αυτή η ιστορία, κάποιος όμως συμβούλευσε τον πατέρα της ότι από εμένα μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά! Γι' αυτό άρχισε αυτή η συμπεριφορά από μέρους της που οδήγησε στο γνωστό επεισόδιο. Νόμιζαν ότι με εκείνο το επεισόδιο θα λύσουν τα προβλήματά τους! Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας άρχισε μια φοβερή πίεση να της πάρω εκπομπή στην τηλεόραση. “Κούγιας είσαι”, μου λέει. “Και γιατί ο Λυκουρέζος έφτιαξε θέατρο στη Λάσκαρη; Εσύ δεν μπορείς να μου πάρεις μια εκπομπή;”. Αυτό ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης. Μέχρι σήμερα τέσσερις φορές έχουμε πάει να συζητήσουμε την αγωγή διαζυγίου και αυτή έχει ζητήσει αναβολή! Αγωγή διαζυγίου έχω καταθέσει μόνο εγώ!».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.