Ο λαμπερός γάμος των «μπουμπούκων»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

adwnis_gamos_8234455b.jpg
mpoumpouka_gamos_722345b.jpg

Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς έγινε τελικά το βράδυ της Δευτέρας στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, με τον Άδωνη Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης!

Ένα σωρό κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς έξω από τον ναό και μέσα σε αυτούς βρίσκονταν και αρκετοί οι οποίοι δεν είχαν λάβει καν προσκλητήριο, αλλά ήταν απλά οπαδοί του ΛΑΟΣ ή θαυμαστές του ζευγαριού. Ανάμεσα στους επώνυμους προσκεκλημένους ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Εμφανώς τρακαρισμένος, ο γαμπρός έφτασε νωρίς στην εκκλησία, ενώ η νύφη, που ήταν επίσης αγχωμένη, καθυστέρησε κοντά μισή ώρα να εμφανιστεί, ακολουθώντας πιστά τις… παραδόσεις! Την Ευγενία παρέδωσε στον Άδωνη ο μεγάλος γιος του ζευγαριού, Αλέξανδρος, ενώ παρανυφάκια ήταν τα δύο μικρότερα παιδιά τους.

Και μπορεί η ΕΣΗΕΑ να είχε κηρύξει 24ωρη απεργία λόγω της παύσης της λειτουργίας του Ελεύθερου Τύπου και του ραδιοφωνικού σταθμού City, ωστόσο είδαμε ολόκληρη λαοθάλασσα από κάμερες και δημοσιογράφους, που έσπευσαν να καλύψουν το γεγονός. Βέβαια, για κακή τύχη των «μπουμπούκων», Live δεν υπήρξε από κανένα κανάλι λόγω της συγκυρίας, κάτι που από την πλευρά μας καταγγέλλουμε ότι αποτελεί υπαιτιότητα της… Λίτσας Πατέρα! Ναι, αγαπητοί μου, όπως σας τα λέω. Η αστρολόγος έπρηξε την Ευγενία να αλλάξει την ημερομηνία της τελετής γιατί έτσι έλεγαν τα άστρα και ορίστε τα αποτελέσματα! Αχ, Άδωνη, τι σου ‘μελλε να πάθεις…

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.