Βανδή και Νικολαΐδης μετακόμισαν στο Κεφαλάρι

4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (3 Ψήφοι)

vandi_7478b.jpgΣτο νέο τους σπίτι στο Κεφαλάρι μετακόμισαν πριν λίγες ημέρες ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή μαζί με τα παιδιά τους. Και όταν λέμε «σπίτι», μη φανταστείτε κανένα μικρό διαμερισματάκι ή κάποια απλή οικία. Το ζευγάρι εγκαινίασε μια υπερπολυτελή βίλα, που διαθέτει πολλά δωμάτια, πέντε τουαλέτες, τζακούζι, κήπο και άλλα πολλά καλά!

Τα πάντα μέσα και έξω από το σπίτι έχει επιμεληθεί η ίδια η Δέσποινα Βανδή, βάζοντας πολύ μεράκι και γούστο και τελικά ανταμείφθηκε στο απόλυτο για τον κόπο της, καθώς το τελικό αποτέλεσμα ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Πέρα από πολλά δέντρα και λουλούδια, στον κήπο υπάρχουν ακόμα γήπεδο 5Χ5, πισίνα και μια τεχνητή λίμνη. Μπορεί να φανεί παράξενο σε κάποιους, αλλά η τραγουδίστρια έχει ασχοληθεί και με τα κηπευτικά, φυτεύοντας διάφορα λαχανικά με τα ίδια της τα χέρια!

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο κάποιοι φίλοι της την πήραν στο… ψιλό, αλλά η Δέσποινα την είχε έτοιμη την απάντηση και δεν το άφησε να περάσει έτσι: «Όταν ωριμάσουν, μη μου ζητήσετε να σας δώσω», τους είπε.

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ Ε Λ Ε Ο Σ ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΣΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΕΔΩ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 95
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.