Ο «τσαμπουκάς» Νίνο

4.2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.20 (5 Ψήφοι)

nino4_b.jpgΉταν που ήταν νευρικός ο Νίνο, τώρα που στρατεύθηκε κιόλας φαίνεται πως έγινε ακόμα πιο σκληρό αντράκι και δεν σηκώνει πλέον πολλά-πολλά! Πήγε, που λέτε, τις προάλλες στα Mad Video Music Awards και άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συνάδελφοι έσπευσαν να του πάρουν μια δήλωση, πράγμα που έκαναν με όλους τους καλλιτέχνες. Τον ρώτησαν λοιπόν για την περίφημη φούστα που θα φορούσε επί σκηνής και για το αν πιστεύει ότι μπορεί οι άλλοι φαντάροι να τον κοροϊδέψουν στο στρατόπεδο μετά απ’ αυτό. «Χαλαρώστε… Ξεκολλήστε, ένα σόου είναι… Αλλάξτε δουλειά…», ήταν μερικές από τις ατάκες που βγήκαν απ’ το στόμα του, αφήνοντας «κάγκελο» τους δημοσιογράφους, που κοιτάζονταν μεταξύ τους κι απορούσαν!

Όταν δε η Κατερίνα Σουλιώτη από το STAR τον ρώτησε αν τελικά θα φιλήσει στο στόμα κατά την εμφάνισή του μέλος τους συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά», όπως φημολογούταν, εκεί ξεστόμισε το πιο… ωραίο. «Παίρνεις ναρκωτικά;», της είπε εκνευρισμένος και την «έστειλε» κανονικά.

Πραγματικά, βρισκόταν σε κατάσταση «σκοτώνω άνθρωπο» την Τετάρτη ο Νίνο, που όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και παραλίγο μάλιστα να θρηνήσουμε… θύματα προς το τέλος. Και αυτό γιατί κάποια στιγμή ένας φωτορεπόρτερ τον πλησίασε και προσπάθησε να απαθανατίσει μια στιγμή, όπου βρισκόταν με τη σύντροφό του, Δούκισσα Νομικού. Μόλις το αντιλήφθηκε αυτό ο αοιδός, «άφρισε» και είχαμε παρατράγουδο. Άρπαξε έξαλλος τη φωτογραφική μηχανή και την έκανε χίλια κομμάτια, λες και ο άνθρωπος του ‘χε σκοτώσει τη μάνα!

Φέρθηκε σαν να είχε απέναντί του κάποιο ζώο κι όχι έναν εργαζόμενο, που έκανε απλά τη δουλειά του. Ποιος φταίει όμως για όλα αυτά; Ο Νίνο που την έχει ψωνίσει και την έχει δει «εγώ είμαι και κανείς άλλος» ή οι δημοσιογράφοι, τα έντυπα και τα κανάλια που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα; Για κόψτε του λίγο την προβολή στο εξής, λέμε εμείς, και θα δείτε πως θα βάλει μυαλό…

Σχόλια (4)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙΝΟ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΛΙΩΤΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΝΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΗ. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 , 4 ΠΟΣΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ; ΗΜΑΡΤΟΝ. ΝΙΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Gia to thema me ton fotografo o Nino eipe ,se sinentefksi tou se periodiko, pos erikse tin mixani tou fotografou apo ta xeria tou,alla den tin espase.Kai amesos tou zitise signomi.Eimai trelos thavmastis tou Nino kai pistevo pos ekane lathos,den eprepe na to kanei afto.Nomizo pos einai i proti fora pou o Nino dimosia dinei kapio dikaioma kai giafto pistevo pos dikaioute ena lathos na tou to anagnorisoume....

giannis2
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Ο ΝΙΝΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ Η ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ.ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΕΙΜΙΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΑΡΕΣ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ.:sad:

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Paidiaaa eleoss i Souliwtii itan aparadektii!!!! douleia tou dimosiografou einai na probalei eidiseis oxi na tis paragei o idios! ELEOSS kai prosbale kanonika tn NINO kala ekane kai tis apantise opws tis apantise!!!

Xrysa
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.