Μαίρη Χρονοπούλου: «Ποτέ δεν θα σταματήσω να ελπίζω»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

xronopoulou_733445b.jpg«Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω να ζητήσω είναι να προσευχηθείτε για μένα», τόνισε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town» η Μαίρη Χρονοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, είχε ανάψει ένα κερί στην «Ώρα της Γης», στις 28 Μαρτίου, αλλά από απροσεξία της αυτό έπεσε στη νυχτικιά της, κάτι που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Ακολούθησε ένας αγώνας δρόμου από τους γιατρούς, ώστε να αποκαταστήσουν την υγεία της και παρ’ ότι απέφυγε τον κίνδυνο, δεν έχει ακόμα ξεμπερδέψει με τα νοσοκομεία. Πονάει, κάνει συνεχώς εξετάσεις, υποβάλλεται σε πλαστικές επεμβάσεις και η ταλαιπωρία της συνεχίζεται. Παρακάτω διαβάστε τι είπε η 75χρονη ηθοποιός για την περιπέτειά της, αναλυτικά:

Υπήρξε κάποιος από τον καλλιτεχνικό χώρο που σας επισκέφτηκε; Δέχεστε επισκέψεις όλο αυτό το δύσκολο διάστημα;
Όχι, κανείς. Όπως ξέρετε, όλο αυτό το διάστημα έχω αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν έχω κρατήσει παρά μόνο ελάχιστες επαφές από τον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν δέχομαι επισκέψεις. Νιώθω πολύ άσχημα η ίδια. Είμαι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Πότε είναι προγραμματισμένη η επόμενη επέμβαση;
Δεν γνωρίζω ακόμη το ακριβές χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθεί. Θα ήθελα το συντομότερο δυνατό, αλλά εξαρτάται από το γιατρό μου.

Ονειρεύεστε τη στιγμή που θα ανέβετε στη σκηνή ξανά;
Όχι, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνω καλά. Να μην πονάω. Θέλω να σταθώ στα πόδια μου. Να κοιμηθώ ένα βράδυ χωρίς να ξυπνήσω από τους πόνους. Δεν σκέφτομαι σκηνές και τέτοια. Πότε θα επιστρέψω... Όχι τέτοια. Όχι πια. Ξέρω ότι έχει τελειώσει. Όσο κι αν με πονάει αυτό. Όσο κι αν δεν θέλω να το παραδεχτώ. Θα συνεχίσω, όμως, να το σκέφτομαι και να ελπίζω. Ποτέ δεν θα σταματήσω να ελπίζω.

Όλον αυτό τον καιρό τι σκέφτεστε;
Τίποτα, να γίνω καλά. Επίσης, ένα «γιατί;». Γιατί να συμβεί αυτό... Γιατί να το πάθω αυτό...

Ποιος είναι στο πλευρό σας συνέχεια; Έχετε ανθρώπους οι οποίοι σας φροντίζουν;
Μονίμως έχω τη βοήθεια γυναικών που φροντίζουν να μη μου λείψει τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω βήμα χωρίς τις κοπέλες αυτές.

Τι θα λέγατε σε όλους αυτούς που θα ήθελαν να μάθουν νέα σας, νοιάζονται για εσάς, σας αγαπούν;
Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο, μέσα από την καρδιά μου, όλα αυτά τα χρόνια για την πίστη τους και την αφοσίωσή τους σε μένα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω να ζητήσω είναι να προσευχηθείτε για μένα. Να σας νιώθω δίπλα μου. Να περάσει σύντομα όλο αυτό το κακό που με βρήκε για μία ακόμη φορά.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.