Ο ξαφνικός χωρισμός της Ιωάννας Σουλιώτη

3 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (2 Ψήφοι)

souliwti_63345b.jpgΎστερα από δέκα χρόνια παντρεμένοι, η Ιωάννα Σουλιώτη και ο Κωνσταντίνος Γέρου αποφάσισαν πως ο γάμος τους έκανε τον κύκλο του και πως η μόνη λύση είναι ο χωρισμός! Τελευταία είχε γίνει γνωστό ότι η σχέση τους αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα έφταναν στο σημείο να επιλέξουν το δρόμο του διαζυγίου.

Είναι αλήθεια ότι επρόκειτο πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που ζούσε μια ζωή χωρίς πολλές εμφανίσεις στα κοσμικά δρώμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους πριν από περίπου τρεις μήνες και η Ιωάννα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση όλο αυτό τον καιρό. Οι μόνοι που γνώριζαν τι ακριβώς συμβαίνει ήταν η μητέρα της και η αδερφή της, οι οποίες μάλιστα ήταν εκείνες που τη συμβούλεψαν να κάτσει να σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στο γάμο της.

Όλα έγιναν πολύ αθόρυβα, καθώς το πρώην τοπ μόντελ και παρουσιάστρια δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα, πράγμα στο οποίο ήταν σύμφωνος και ο εκδότης. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν δύο παιδιά, τον Φιλέα και τη Φιλομήλα, και γι' αυτό το λόγο δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να αρχίσουν οι συζητήσεις και να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Τι επιφυλάσσει από δω και πέρα το μέλλον κανείς δεν  μπορεί να ξέρει, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα και ο Κωνσταντίνος έχουν τραβήξει ήδη διαφορετικές πορείες και προσπαθούν να κάνουν μια καινούρια αρχή. Η ζωή, άλλωστε, ποτέ δεν σταματά…

Σχόλια (1)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αχ Ιωάννα τώρα θα ζήσεις πάλι την ζωη που γουστάρεις γυναικάρα μου εσύ.

DOMINIK
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.