Νέος χωρισμός για Ματσούκα-Βιγκόπουλο

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

matsouka_vigkopoulos_1923455b.jpgΗ ιστορία φαίνεται πως επαναλαμβάνεται για τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», το ζευγάρι χώρισε ξανά! Κάτι τέτοιο, αν θυμάστε, είχε συμβεί και το προηγούμενο καλοκαίρι, οπότε το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως πιθανότατα η εποχή δεν «πάει» και πολύ στο ζευγάρι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αιτία αποτέλεσε η επιθυμία της ηθοποιού για γάμο, κάτι που ο σύντροφός της μάλλον δεν έβρισκε καλή ιδέα και απέφευγε με τρόπο να συζητήσουν! Αφού λοιπόν εκείνη προσπάθησε αρκετές φορές να ρίξει το θέμα στο τραπέζι και είδε ότι δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση, το κλίμα άρχισε να χαλάει επικίνδυνα. Κάποια στιγμή στήθηκε και ένας μεγάλος καβγάς, με αποτέλεσμα η Ματσούκα να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι που συζούσε με τον αγαπημένο της.

Από τότε μέχρι σήμερα υπήρξε μια συνάντησή τους, όπου κουβέντιασαν για επανασύνδεση και γάμο, ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν ήταν θετικός. Ο ίδιος έχει ντυθεί άλλη μια φορά γαμπρός και μάλλον δεν τον ενθουσιάζει τόσο πολύ αυτό το ενδεχόμενο, κάτι που ξεκαθάρισε στη Δήμητρα. Αφού ακολούθησε και δεύτερος καβγάς, η τελευταία αποχώρησε εκνευρισμένη και πλέον δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσά τους.

Βέβαια, επειδή το πράγμα είναι «φρέσκο», κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν πρόκειται για οριστικό τέλος στη σχέση τους ή αν τελικά βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Επειδή, πάντως, πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ, δεν αποκλείουμε να υπάρξει υποχώρηση από τη μια ή από την άλλη πλευρά. Λέτε να επαληθευθούμε;

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.