Η Πέγκυ διακοπάρει…

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (6 Ψήφοι)

pegky_17495b.jpgΎστερα από μια ιδιαίτερα κουραστική σεζόν και αφού ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Πέγκυ Ζήνα αναχώρησε την Παρασκευή για διακοπές με τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα.

Οι δυο τους έχουν προορισμό τα ελληνικά νησιά, με πρώτο σταθμό τις Σπέτσες, όπου και άραξαν το σκάφος τους το μεσημέρι του Σαββάτου. Εκεί, επέλεξαν μια απόμερη παραλία για να ρίξουν τις βουτιές τους, να κάνουν ηλιοθεραπεία και να απολαύσουν ανενόχλητοι τις πρώτες τους στιγμές χαλάρωσης. Το ζευγάρι παρέμεινε στο νησί μέχρι αργά το βράδυ και ακολούθως σαλπάρισε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η Πέγκυ είναι προβληματισμένη, αφού δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα πράξει την ερχόμενη σεζόν όσον αφορά τα επαγγελματικά της. Αρχικά έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι θα απέχει από τις πίστες για να ξεκουραστεί, ωστόσο μπορεί τελικά να μην το κάνει, ύστερα και από την πρόταση που της έγινε για συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Και μπορεί οι φήμες που κυκλοφόρησαν να έκαναν λόγο για θετική απάντηση της τραγουδίστριας, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει πει ούτε ναι, ούτε όχι. Αυτές τις μέρες, ωστόσο, αναμένεται να πάρει την οριστική της απόφαση, οπότε σύντομα θα μάθουμε...

 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.