Σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ο Γιώργος Λιάγκας

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

liagkas_skorda_28910934bΗ Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μαζί αρκετό καιρό τώρα και έχουν καταφέρει να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους σε όλους σχεδόν τους τομείς. Έχουν ίδια ενδιαφέροντα, τους αρέσει να διασκεδάζουν με τον ίδιο τρόπο και στα ίδια μέρη, ενώ παράλληλα γουστάρουν πολύ να είναι παρέα και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο οι δυο τους ό,τι κι αν κάνουν.

Όλα αυτά τους έχουν κάνει να πιστεύουν πως μπορούν να ζήσουν μαζί μια ολόκληρη ζωή και η αλήθεια είναι ότι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτούν. Ο Γιώργος το θέλει πολύ και η Φαίη δεν έχει κανένα λόγο να διαφωνεί, αφού είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του και είναι σίγουρη πως επιτέλους βρήκε τον άνθρωπό της!

Πριν λίγο καιρό εκείνη μετακόμισε στα νότια προάστια και ήδη συζούν, ενώ φήμες που κυκλοφόρησαν την ήθελαν να είναι έγκυος. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν κάτι τέτοιο όντως ισχύει, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι το ζεύγος βρίσκεται πολύ κοντά στο γάμο.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας σε πρόσφατη συνέντευξή του ομολόγησε ότι αυτό το ενδεχόμενο το σκέφτεται συνέχεια τελευταία! Τι άλλο θέλετε για να κατανοήσετε τη σοβαρότητα της κατάστασης; Νυφικά και κουφέτα; Ε, δεν θ' αργήσουν κι αυτά, να είστε σίγουροι! Προηγείται βέβαια η επίσημη πρόταση γάμου, που, όπως φαίνεται, θα γίνει πολύ σύντομα...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.