Μετά τον Καραφώτη, η Παπουτσάκη έστειλε σπίτι του και τον Μπουρδούμη!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

papoutsaki_4778883bΤέσσερις μήνες όλους κι όλους κράτησε η σχέση της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Μαζί με το «Έχω ένα μυστικό», που μας αποχαιρέτησε οριστικά και αμετάκλητα λόγω της παταγώδους αποτυχίας του, έλαβε τέλος και ο μεγάλος έρωτας των δύο συμπρωταγωνιστών πριν λίγες ημέρες.

Τι έγινε και είχαμε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη; Σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η Κατερίνα βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τελευταία -λόγω κυρίως των επαγγελματικών της- και ήθελε να μείνει μόνη.

Επιπλέον, όλο αυτό το διάστημα μπορεί να πέρασε πάρα πολύ καλά με τον Αλέξανδρο, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι τα συναισθήματά της για εκείνον δεν ήταν τόσο δυνατά και πως γι' αυτό το λόγο η σχέση τους δεν θα είχε μέλλον. Μετά από ώριμη σκέψη, λοιπόν, μίλησε μαζί του και του ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος αποδέχθηκε την επιθυμία της μη έχοντας άλλη επιλογή και το ειδύλλιο έληξε μέσα σε πολιτισμένο κλίμα.

Πρέπει να πούμε, πάντως, πως από έγκυρη πηγή μάθαμε ότι η μητέρα του Αλέξανδρου συνέβαλε σε σημαντικό βαθμό γι' αυτό τον χωρισμό, καθώς είχε σπείρει ζιζάνια, δημιουργώντας άσχημο κλίμα και έντονη δυσφορία στην Παπουτσάκη. Είχαμε γράψει σχετικά με τη μαμά Μπουρδούμη πριν ένα μήνα περίπου και η αλήθεια είναι ότι ένα προβληματάκι όντως υπήρχε, οπότε δεν αποκλείεται να έχει βάση κάτι τέτοιο.

Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι «κακές γλώσσες» που λένε πως το όλο θέμα ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο για να ανέβει η τηλεθέαση της σειράς και πως στην πραγματικότητα ουδέποτε υπήρξε κάτι μεταξύ των δύο, ωστόσο αυτό το σενάριο ανήκει απλά στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.