Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ξέρεις από την αρχή αν ταιριάζεις ή όχι με κάποιον»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_2889445bΛίγο μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Down Town», μιλώντας τόσο για τις σχέσεις της, όσο και για τη σειρά «Έχω ένα μυστικό». Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, δεν θέλησε να πει ξεκάθαρα οτιδήποτε, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι οι τέσσερις μήνες βρίσκονταν μαζί ήταν απλά μια «φάση γνωριμίας»! Διαβάστε παρακάτω τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τα όσα είπε η ηθοποιός:

Φοβόσουν την ταύτιση με την εικόνα της Αλίκης, ακόμη και μετά το τέλος του σίρι­αλ, ότι δηλαδή αυτός ο ρόλος θα σε κυνη­γούσε για πάντα;

Αν ο ρόλος της Αλίκης ήταν η πρώτη μου δουλειά, θα το φοβόμουν. Αν συστηνό­μουν στον κόσμο ως ξανθιά, ενδεχομέ­νως σήμερα να μην μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Τώρα είναι στο χέρι μου το πώς θα διαμορφώσω την καριέ­ρα μου. Ευτυχώς, είχα την τύχη να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους μέχρι τώρα: Από κωμικά μέχρι δραματι­κά, πολύ διαφορετικούς ρόλους.

Συνέβη και κάτι καλό από αυτή την ιστορία: Η γνωριμία και ο έρω­τάς σου με τον Αλέξανδρο. Ήσασταν για αρκετό καιρό συμπρωταγωνιστές στο σίριαλ και μετά γίνατε ζευγάρι. Αυτό όμως που με ξαφνιάζει είναι ότι, ενώ όλοι μιλούσαν για αρκετό καιρό για αυ­τόν τον έρωτα, εσείς συνεχίζατε να αρ­νείστε πεισματικά να αναφερθείτε σε αυτό το θέμα.

Αυτό είναι όντως κάτι που λέγεται, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ θετική στάση σε σχέ­ση με αυτό. Το θεωρώ πάρα πολύ άδι­κο να μη σου δίνεται η ευκαιρία να δο­κιμάσεις και να δοκιμαστείς μέσα στη σχέση σου, χωρίς να θέλεις να το δηλώσεις, χωρίς να θέλεις να κάνεις βαρύ­γδουπες δηλώσεις, χωρίς να θέλεις να μιλήσεις για αυτό. Εγώ, για παράδειγμα μπορεί να θέλω να βγω με τον τάδε, να πάω για ποτό πέντε φορές μαζί του, χωρίς όμως να θέλω να το δημοσιοποιήσω, γιατί θα πρέπει πρώ­τα να περάσω από τη φάση της γνω­ριμίας. Δεν ξέρεις από τον πρώτο καιρό αν ταιριάζεις ή όχι με κάποι­ον άνθρωπο. Κάποιος που δεν εί­ναι γνωστός και γνωρίζει έναν άν­θρωπο θα βγει λίγες εβδομάδες μετά τη γνωριμία και θα το ανακοι­νώσει στην οικογένειά του, στον πε­ρίγυρό του, θα κάνει δηλώσεις έρω­τα; Είναι απάνθρωπο όλο αυτό που ζητούν από μένα: Προτού δοκιμα­στεί κάτι, τα Μέσα απαιτούν από μένα να δώσω λόγο και να υπογράψω για κάτι, το οποίο είναι ακόμη ανυπόγρα­φο μέσα μου.

Θεωρείς ότι ήταν πολύ νωρίς ακόμη -οι τέσσερις μήνες σχέσης σου με τον Αλέξανδρο- για να βγείτε και να το ανακοινώσετε;

Θα είναι πάντα πολύ νωρίς για μένα να βγω και να πω κάτι, αν δεν αποφα­σίσω για αυτό τον άνθρωπο ότι είναι ο άντρας της ζωής μου. Η επόμενη φορά που θα βγω και θα πω δημόσια «είμαι ερωτευμένη» θα είναι με τον άνθρωπο που θα γίνει ο άντρας της ζωής μου, με αυτόν που θα έχω στο μυαλό μου ότι θα κάνω παιδί μαζί του.

Αν είχατε χωρίσει, θα μου το έλεγες;

Δεν θα σου απαντούσα, όπως τόσο και­ρό δεν πήρα θέση. Έχω κουραστεί από όλο αυτό. Όπως όλοι οι άνθρωποι γνω­ρίζονται, ερωτεύονται και χωρίζουν, έτσι κι εγώ έχω δικαίωμα να το ζήσω όλο αυτό χωρίς να πρέπει να δώσω λόγο σε κάποιον. Θέλω απλά να ζήσω τη ζωή μου, χωρίς να πρέπει να το που­λάω όλο αυτό σαν τίτλο εξωφύλλου.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες για κάποιον άντρα;

Πάει καιρός. Έχω στενοχωρηθεί πολύ, έχω κλάψει ακόμη και σε πρόσφατο χω­ρισμό μου. Τώρα θέλω να είμαι ήρεμη, εί­μαι πιο συγκεντρωμένη και αφοσιωμέ­νη και στους ανθρώπους που αγαπάω και στα «θέλω» μου.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.