Η Τζέρι Χάλιγουελ μαθαίνει να... πετάει!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

halliwell_pilot_783945bΝέο χόμπι φαίνεται πως βρήκε η Τζέρι Χάλιγουελ, καθώς ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στο πιλοτάρισμα ελικοπτέρου! Την απόφαση πήρε όταν ο σύντροφός της, Χένρι Μπέκγουιθ, την έκανε μια βόλτα πάνω από το Λονδίνο στις αρχές του μήνα, με αφορμή τα 37α γενέθλιά της. Εκείνη ξετρελάθηκε από την εμπειρία κι έτσι τώρα θέλει να μάθει να πιλοτάρει και μόνη της!

Μάλιστα, την επιθυμία της αυτή δεν έκαμψε ούτε η περιπέτεια που είχε στον αέρα τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο που τότε πιλοτάριζε ο αγαπημένος της είχε προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση λόγω καιρικών συνθηκών και η τραγουδίστρια υπέστη μεγάλο σοκ, νιώθοντας ανήμπορη και ανίκανη να βοηθήσει.

Αντί βέβαια να μείνει μακριά από τα ελικόπτερα, εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο. Άλλωστε, την επόμενη φορά που θα της συμβεί κάτι παρόμοιο, αυτό που θέλει είναι να έχει η ίδια τον έλεγχο για να αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το πρώην μέλος των Spice Girls με ένα πλατύ χαμόγελο αμέσως μετά το πρώτο μάθημα -το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία- και βέβαια πλέον προετοιμάζεται για το επόμενο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους διάσημους που έχουν εκπαιδευτεί στο πιλοτάρισμα βρίσκονται και οι Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.