Όλγα Φαρμάκη: «Γλίτωσα από θαύμα»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

farmaki_839455bΕίχε άγιο η Όλγα Φαρμάκη πριν δυο βδομάδες, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στην Αττική Οδό και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες με μεγάλη ταχύτητα. Ο τραυματισμός της ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός και ήδη έχει αναρρώσει σχεδόν πλήρως, πράγμα που της επέτρεψε να αναχωρήσει για την Κεφαλονιά με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αγγλούπα. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την περιπέτεια που είχε στο ένθετο περιοδικό «ΟΛΑ» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όπου υποστήριξε ότι γλίτωσε από θαύμα και πως δεν θυμάται απολύτως τίποτα από το συμβάν!

«Δεν θυμάμαι τίποτα από το περιστατικό. Δεν είναι μόνο το σοκ, αλλά και το χτύπημα στο κεφάλι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ξύπνησα στην κλινική. Μάλιστα την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να αναγνωρίσω ούτε τους φίλους μου. Την επομένη άρχισα να καταλαβαίνω τι είχε συμβεί. Ρωτούσα τον φίλο μου να μου εξηγήσει τι είχε γίνει και πώς. Δεν θυμάμαι μάλιστα τι έκανα και πριν από το ατύχημα. Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ. Έχω ένα κενό από την ώρα που βγήκα απ’ το αεροδρόμιο και πήρα το αυτοκίνητο μέχρι την ώρα που ξύπνησα στο νοσοκομείο. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ κουρασμένη», είπε η Όλγα, ενώ ακολούθως παραδέχτηκε ότι αν δεν φορούσε τη ζώνη της, τότε τα πράγματα μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα για εκείνη:

«Ευτυχώς που μηχανικά φοράω πάντα ζώνη. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν δεν φορούσα. Είναι πραγματικά περίεργο που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά και βλέποντάς το μετά σε κάποιες φωτογραφίες, σκέφτομαι ότι γλίτωσα από θαύμα τα χειρότερα. Χωρίς υπερβολή νομίζω ότι είχα άγιο και σώθηκα! Πάντα όταν πλησιάζουν τα γενέθλιά μου κάτι γίνεται. Δεν φορούσα και το ματάκι μου! Δεν τα πιστεύω βέβαια αυτά, αλλά είδες σύμπτωση;».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.