Φαίη Ξυλά-Κων/νος Γιαννακόπουλος: Παντρεύονται με κουμπάρο τον Λάκη

3.4 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.40 (5 Ψήφοι)

ksyla_giannakopoulos_73344bΤρέχουν και δε φτάνουν μέσα στο κατακαλόκαιρο η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, καθώς πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και προσπαθούν να οργανώσουν τα πάντα για τη μεγάλη μέρα.

Το μυστήριο θα τελεσθεί λίαν συντόμως, αφού η ημερομηνία έχει οριστεί για την 21η Σεπτεμβρίου στο παρεκκλήσι του Αγ. Νικολάου στο Island, ενώ το ρόλο του κουμπάρου έχει αναλάβει ο καλός φίλος του ζευγαριού, Λάκης Λαζόπουλος. Η επιλογή τους για τον παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού η Φαίη τον γνωρίζει πολύ καλά και, μάλιστα, έχει συνεργαστεί μαζί του στο θεατρικό έργο Hysteria.

Πρόταση γάμου στο... σανίδι!

Ο Κωνσταντίνος είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του από το Μάρτιο. Τότε ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στον «Μπακαλόγατο» στη Θεσσαλονίκη και διάλεξε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να τη ρίξει! Στο τέλος της παράστασης, κατευθύνθηκε στα πρώτα καθίσματα, που καθόταν η Φαίη και την οδήγησε στη σκηνή. Μπροστά στους θεατές που ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν, γονάτισε και της πρόσφερε ένα μονόπετρο, ρωτώντας την αν θα τον παντρευτεί. Τη στιγμή που το κοινό κραύγαζε με μια φωνή «ναι», εκείνη τον φίλησε και τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Άντε και στα δικά σας...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.