Διεκδικεί δεύτερο στέμμα η Κ. Σκουρλή

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

skourli_762456bΔεν είναι μόνο η Βιβιάνα Καμπανίλε που θα εκπροσωπήσει την ελληνική ομορφιά στο εξωτερικό, αφού το ίδιο θα κάνει και η Μις Γιανγκ 2009 Κατερίνα Σκουρλή, συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό «Miss Teen University», που θα διεξαχθεί στο Τέξας από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη εμπειρία για την πανέμορφη Ελληνίδα, η οποία είναι πανέτοιμη να καταπλήξει τους ξένους και να διεκδικήσει το στέμμα! Σύμφωνα με φιλικά της πρόσωπα, αυτό που επιθυμεί πάνω απ' όλα η 17χρονη καλλονή είναι να απολαύσει όλο αυτό που θα ζήσει και από κει και πέρα, αν έρθει η διάκριση, έχει καλώς. Είναι συνειδητοποιημένη και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σε τέτοιες διοργανώσεις και πως δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχωρίσεις. Παρ' όλα αυτά, εκείνη θα κάνει το καλύτερο που μπορεί...

Το πρόγραμμά  της θα είναι αρκετά φορτωμένο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αμερική, καθώς είναι υποχρεωμένη ταυτόχρονα με την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό να παρευρίσκεται και σε διάφορα events. Γενικώς, θα έχει πολύ τρέξιμο, ωστόσο πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη, που δύσκολα θα ξαναζήσει. Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε να «καπαρώσει» την καλύτερη δυνατή θέση, γιατί το αξίζει!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.