Οι μοναχικές εμφανίσεις της Παπουτσάκη

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

papoutsaki_2889445bΈγινε μεγάλος θόρυβος για τα καυτά φιλιά της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον Αντώνη Κανάκη στη Χαλκιδική πριν περίπου δέκα ημέρες, ωστόσο η συμπεριφορά της ηθοποιού, που κάνει συνεχώς μοναχικές δημόσιες εμφανίσεις, δείχνει πως είναι ελεύθερη.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε ολομόναχη στην Επίδαυρο και παρακολούθησε το σαιξπηρικό «Χειμωνιάτικο Παραμύθι». Μάλιστα, άδραξε την ευκαιρία για να κάνει μπάνιο και ηλιοθεραπεία στην παραλία της Παλαιάς Επιδαύρου, ενώ έφαγε και σε ταβερνάκι της περιοχής. Όσοι την είδαν, είπαν πως ήταν πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Λίγες ημέρες αργότερα,  εθεάθη ξανά μόνη της -και με τρελά κέφια- στο Villa Mercedes, όπου διασκέδασε μαζί με τον σχεδιαστή Δούκα Χατζηδούκα, τον Μιχάλη Μαρίνο και τον Θέμη Γεωργαντά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κάνει τη ζωή της κανονικότατα! Τι να υποθέσουμε, λοιπόν, για τη στάση της; Ότι προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου ή ότι απλά πέρασε καλά για λίγο με τον Αντώνη και δεν έχει μέλλον η υπόθεση; Εκείνη, πάντως, δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της και αρνείται πεισματικά να ξεκαθαρίσει τι τρέχει μεταξύ τους...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.