Ντύθηκε νυφούλα η «Μαρία η άσχημη»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

daliani_839455Μετά τον πολιτικό γάμο τους στις 15 Απριλίου, η Αγγελική Δαλιάνη με τον Μάνο Παπαγιάννη ανέβηκαν και τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου (12/9).

Ο γαμπρός περίμενε με αγωνία τη γυναίκα της ζωής του, κρατώντας από τη μια μεριά το μπουκέτο με τα λουλούδια και από την άλλη την 3,5 μηνών κόρη του, που ήταν εκεί ως παρανυφάκι. Μάλιστα, έδειχνε ιδιαιτέρως αγχωμένος και κατά τη διάρκεια της αναμονής ανεβοκατέβαινε συνεχώς τα σκαλιά για να δει αν έρχεται το αυτοκίνητο με τη νύφη!

Η «Μαρία η άσχημη» έφτασε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι με 40 ολόκληρα λεπτά καθυστέρηση (στις 19:40), όχι μόνο λόγω της καθιερωμένης αργοπορίας που επιτάσσει το έθιμο, αλλά και εξαιτίας της κίνησης στο δρόμο. Ο Μάνος τη φίλησε και την οδήγησε πιάνοντάς τη από το χέρι στην εκκλησία, όπου οι δυο τους ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν αρκετοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αλλά και άνθρωποι της τηλεόρασης. Μερικοί από αυτούς ήταν ο Τάσος Κωστής, ο Βασίλης Παλαιολόγος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.