Δήμητρα Παπανδρέου: «Κάθε γυναίκα θέλει έναν σύντροφο δίπλα της»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

dimitra_papandreou_8749455Για τη μοναξιά που νιώθει στην προσωπική της ζωή μίλησε η Δήμητρα Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα». Όπως ομολόγησε, έχει κουραστεί από την μακρά περίοδο που είναι μόνη της ύστερα από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και τόνισε πως θα ήθελε να έχει και πάλι έναν σύντροφο στο πλευρό της.

«Όταν έχεις περάσει μια τέτοιου είδους σχέση όπως αυτή με τον Ανδρέα, και έχεις φτάσει στα ουράνια, μετά είναι λίγο δύσκολα. Όμως έμεινα πολύ νωρίς μόνη και κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα σύντροφο να μοιράζεται τα προβλήματά της. Βαρέθηκα να κάνω τον άντρα του εαυτού μου», ανέφερε η Δήμητρα Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει μετανιώσει που δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί:

«Είναι ορισμένες φορές που μου λείπει πάρα πολύ ένα παιδί. Σήμερα, αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, σίγουρα θα ήταν στις προτεραιότητές μου να κάνω ένα. Περνούσαν τα χρόνια με μια ταχύτητα απίστευτη. Δεν είχα ποτέ μια καλή και ήσυχη ζωή, ώστε να πω ότι μπορούσα να αφοσιωθώ σε ένα παιδί».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.