Εξαφανισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Mikroutsikos_copyΚανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος εδώ και κάποιους μήνες. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά το διαζύγιό του με την Δήμητρα Ρουμπέση αλλά και ύστερα από την περσινή απόπειρά του στην τηλεόραση η οποία δεν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, φαίνεται πως περνά μία περίοδο απομόνωσης και περισυλλογής.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη Μήλο στο αγαπημένο του νησί παρέα με το γιο του Στέργιο. Πάντως όσοι και αν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, δεν κατάφεραν να πάρουν καμία απάντηση, αφού ο Ανδρέας δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο.

Για αυτή του την συμπεριφορά, μίλησε και η πρώην σύζυγός του Δήμητρα Ρουμπέση στην εκπομπή super star και στην Χριστίνα Λαμπίρη, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ίδια έχει υπογράψει για το διαζύγιο σε αντίθεση με τον ίδιο τον οποίο έχει αναζητήσει πολλές φορές μέσω του δικηγόρου της, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό, φαίνεται ότι καθυστερεί την έκδοση του διαζυγίου όπως δήλωσε και η ίδια, ενώ ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή μαζί του. Επίσης τόνισε ότι δεν έχει ζητήσει τίποτα από τον Ανδρέα, ούτε καν τα έξοδα του διαζυγίου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που τους οδήγησαν μέχρι εδώ, αρκέστηκε μόνο στο να πει ότι «έχουν ειπωθεί πολλά αλλά δεν ισχύουν αυτά, όταν κλείνει η πόρτα μόνο το ζευγάρι ξέρει τι γίνεται, κανένας άλλος».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.