Πάμελα Άντερσον: «Αργά ή γρήγορα τα παιδιά μου θα μάθαιναν για το ροζ βίντεο»

4.5714285714286 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.57 (7 Ψήφοι)

Πάμελα Άντερσον

Το ροζ DVD της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι είχε κάνει το γύρο του κόσμου πριν μερικά χρονάκια και είχε γίνει θέμα συζήτησης στις περισσότερες παρέες της υφηλίου. Πώς, όμως, το μοντέλο-ηθοποιός γνωστοποίησε την ύπαρξή του στα παιδιά της, λίγα χρόνια αργότερα; Απαντώντας η ίδια σε σχετική ερώτηση, τόνισε:

«Αργά ή γρήγορα, τα παιδιά μου θα το μάθαιναν από κάποιο συμμαθητή τους. Τους εξήγησα ότι υπήρξαμε τρελά ερωτευμένοι με τον πατέρα τους και απολαμβάναμε τον έρωτα όσο πιο έντονα μπορούσαμε. Αυτό το υλικό το έκλεψαν από το σπίτι μας. Τα παιδιά το κατάλαβαν και έδειξαν κατανόηση».

Παράλληλα, κλήθηκε να απαντήσει και για το πρόβλημα υγείας (ηπατίτιδα C) που αντιμετωπίζει, τονίζοντας: «Μπορεί να κολλήσουν όλοι, όχι μόνο οι τοξικομανείς. Εγώ το έπαθα από βελόνα τατουάζ. Κάνω συνέχεια εξετάσεις, αλλά η ηπατίτιδα δεν κάνει διακρίσεις. Τώρα, πάντως, είμαι πολύ υγιής και ο γιατρός μου, μου λέει να συνεχίσω να κάνω ό,τι κάνω και να ζω κανονικά. Θα συνεχίσουμε να το παρακολουθούμε και ίσως κάποτε χρειαστεί κάτι».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.