Βάνα Μπάρμπα: «Αρνούμαι στα 40 μου να δηλώνω sex symbol»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vana_mparmpa_839934vb

Ο χρόνος είναι αδυσώπητος και στο πέρασμά του δεν μένει τίποτα το ίδιο. Ευτυχώς, η Βάνα Μπάρμπα είναι από εκείνες που το καταλαβαίνουν και δεν πετάει στα σύννεφα, ούτε έχει αυταπάτες. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «sex symbol», καθώς, όπως είπε, η ηλικία της πλέον δεν της επιτρέπει κάτι τέτοιο.

«Δεν μπορώ να είμαι sex symbol γιατί μεγάλωσα. Ήμουν πολύ τυχερή που η εικόνα μου με έκανε να περνάω στον κόσμο. Από εκεί και πέρα αυτό σταματάει. Θα ήμουν γραφική να θεωρώ τον εαυτό μου sex symbol. Αρνούμαι στα 40 μου να δηλώνω sex symbol. Εκμεταλλεύτηκα την εικόνα μου, με εκμεταλλεύτηκε το σύστημα, αλλά αυτό έχει τελειώσει», τόνισε η ηθοποιός.

Αναφορικά με την αποχή της από την τηλεόραση και τα επαγγελματικά σχέδιά της γενικότερα, ανέφερε: «Επιλέγω να με θυμούνται καλά, παρά να "καώ" σε κάτι που δεν θα μου αρέσει. Ετοιμάζω καινούρια εκπομπή τον Ιανουάριο. Θα θυμίζει λίγο αυτό που έκανα πέρυσι, αλλά θα έχει και πολλά διαφορετικά και νέα στοιχεία».

Εν συνεχεία, η Βάνα σχολίασε πρόσφατη δήλωσή της για την Ελένη Μενεγάκη, την οποία είχε χαρακτηρίσει «υπερεκτιμημένη»: «Αυτό πιστεύω. Έχει να προσφέρει πολλά στην τηλεόραση, απλώς δεν είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να μας απασχολεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι υπερβολικό όλο αυτό».

Τέλος, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική τηλεόραση, επισήμανε: «Είμαστε στον απόλυτο πάτο, αλλά έρχονται καλύτερες μέρες. Σε ένα δύο χρόνια, θα έρθουν νέοι άνθρωποι. Ήδη βλέπω καινούρια πρόσωπα, καινούρια χαμόγελα».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.