Δέσποινα Βανδή: «Εξαπατηθήκαμε από τον επιχειρηματία»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

vandi_2383944vb

«Ήταν να ξεκινήσουμε τις παραστάσεις με τους Going Through αλλά τελικά εξαπατηθήκαμε, μια και ο ιδιοκτήτης του χώρου είχε οφειλές που δεν το ξέραμε», είπε η Δέσποινα Βανδή στο περιοδικό «In Style» για την αιτία που έμεινε φέτος το χειμώνα εκτός πίστας στη νυχτερινή Αθήνα.

Για τη ζωή και την καθημερινότητά της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή ζω σε ένα σπίτι που το έφτιαξα όπως ακριβώς το ήθελα. Έχει τους χώρους και το πράσινο που θέλω. Μου είναι σημαντικό να βγαίνω έξω το πρωί και να γαληνεύει το μάτι μου βλέποντας πράσινο τριγύρω. Πολλά χρόνια ζούσα στα νότια προάστια και μου άρεσε να βλέπω τη θάλασσα. Τώρα έχω το πράσινο και με κάνει και αισθάνομαι εξίσου γαλήνια. Καθαρίζω ενεργειακά. Πλέον δεν νιώθω ότι ζω σε πόλη και ούτε σε αυτούς τους τρελούς ρυθμούς που ζούσα παλιότερα».

(...) Μεγαλώνω τα παιδιά μου και έχω υγιείς σχέσεις και με τα παιδιά μου και με τον άντρα μου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ξυπνάω στις 8 να φιλήσω τηΜελίνα και να την ξεπροβοδίσω που φεύγει για το σχολείο και μπορεί να κοιμηθώ άλλη μία ώρα. Είναι 5μισι ετών και πάει στο Νηπιαγωγείο και ο Γιώργος είναι 2μισι και μένει σπίτι. Μετά θα κάνω κάποια τηλέφωνα ή θα μιλήσω με φίλες μου και θα σκεφτώ τι θα φάνε τα παιδιά το μεσημέρι».

Τέλος, για την αποχώρησή της από τη Heaven, επισήμανε: «Παλιότερα όταν ο Φοίβος έφυγε από τη Minos, πήγα μαζί του. Έτσι και τώρα έφυγα από τη Heaven. Απλώς ήθελα να είμαι με τον Φοίβο. Αισθάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που έχουμε συνεργαστεί πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Εμπιστεύομαι το μάτι του, την αισθητική του και πάνω από όλα το ταλέντο του. Είμαστε συνεργάτες και φίλοι γύρω στα 12 χρόνια».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.