Γνωστή παίκτρια ριάλιτι στο ψυχιατρείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Γνωστή παίκτρια ριάλιτι στο ψυχιατρείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστή πρώην παίκτρια τηλεοπτικού ριάλιτι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso». Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η εν λόγω γυναίκα διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της κι έγινε ευρέως γνωστή μετά τη παραμονή της σε ένα τηλεοπτικό σπίτι γεμάτο κάμερες.

Σήμερα βρίσκεται σε ψυχιατρείο της Αθήνας και παρ' ότι η σοβαρή κατάστασή της δεν της επιτρέπει να εκτίθεται δημόσια, έχει ζητήσει αρκετές φορές να πάει κάποιος δημοσιογράφος, προκειμένου να του μιλήσει για όσα της συμβαίνουν. «Τη μεταφέραμε εδώ, στο ψυχιατρείο σε κατάσταση αμόκ και αν δεν την προλαβαίναμε θα είχε αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Μαχαιρώθηκε ελαφρά σε δύο σημεία του σώματός της έχοντας παραισθήσεις και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα», είπε ο πατέρας της, που ωστόσο δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθεί η ταυτότητά της.

Ήθελε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, αλλά διαπίστωσε πως αφού τα κανάλια την χρησιμοποίησαν, την πέταξαν και αυτό ήταν κάτι που της στοίχισε πολύ. ο λόγος που πήρε την... κάτω βόλτα ακόμη περισσότερο ήταν ο χωρισμός της από τον σύζυγό της, που λίγο αργότερα ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε συνοδεύοντάς τη σε τηλεοπτικά πλατό μετά την έξοδό της από το ριάλιτι.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η παίκτρια προσπάθησε να καρφώσει το μαχαίρι στη κοιλιά της, επειδή νόμιζε ότι κυοφορούσε το παιδί του σατανά!

Μερικές φορές η υπερβολική δημοσιότητα κάνει μεγάλο κακό, όπως αποδεικνύεται...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.