Σκληρή κριτική της Ελένης Γερασιμίδου για ελληνική τηλεόραση και Μανωλίδου

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Ελένη Γερασιμίδου

Σκληρή κριτική στην ελληνική τηλεόραση και σε πρόσωπα που τη στελεχώνουν άσκησε η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τα χειρότερα λόγια για το «Big Brother» και τις εκπομπές μαγειρικής, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση προς την Ευγενία Μανωλίδου, για την οποία, μεταξύ άλλων, είπε ότι... «εμένα μου κάνει μογγολικό το στυλάκι αυτό»! Παρακάτω διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξής της, αναλυτικά:

Για την ελληνική τηλεόραση: «Χάλια, αλλά κανένα χάλι δεν μένει. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει το περιβόητο "Big Brother". Tην προηγούμενη φορά που είχε παιχτεί έκανε τηλεθέαση φέτος δεν κάνει, είναι σκέτη πλήξη. Πάντα ήταν ένα τίποτα για μένα, αλλά τώρα έγινε και για τον υπόλοιπο κόσμο. Τα πλάσματα που συμμετέχουν είναι θλιβερά. Δεν αφορά πια κανέναν».

Για τα προγράμματα μαγειρικής: «Δεν με ενδιαφέρουν οι τηλεθεάσεις που κάνουν, αν κάνουν. Είναι ένα κόλπο της τηλεόρασης. Έχει πέσει πολλή πείνα, γιατί υπάρχει κόσμος που πεινάει στην κυριολεξία. Σε αυτούς λοιπόν δείχνουν φαγητά που δεν έχουν να αγοράσουν. Τι gourmet! Φαγητά χωρίς καθαρές γεύσεις. Τίποτα! Τι γίνεται με την περιβόητη μεσογειακή κουζίνα που διαφημίζεται στο εξωτερικό; Εδώ προσπαθούν να την εξαφανίσουν. Χιλιάδες τυριά που μαθαίνει πως τα λένε η καθεμία που δεν ξέρω από ποιο χωριό ήρθε. Εγώ κουβαλάω από το χωριό μου τις γεύσεις του. Καθαρά πράγματα, να ξέρει ο άλλος τι τρώει: φασολάδα, αρνάκι, κατσικάκι. Δεν ξέρω τι θα πει gourmet».

Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Ε τώρα... μην την κάνουμε και φίρμα. Αρκετά την έχουμε κάνει τη γυναίκα αυτού του οπισθοδρομικού πολιτικού. Του μεσαιωνικού πολιτικού, που βγάζει κραυγές και κάνει πως ξέρει ελληνικά. Γιατί είναι ωραία; Ξέρω πολύ ωραιότερες γυναίκες. Εμένα μου κάνει μογγολικό το στυλάκι αυτό, με το μάτι το ...έτσι. (...) Ένας μορφωμένος άνθρωπος πάει μπροστά και το φύλο του και τον εαυτό του. Όλο αυτό το πρότυπο - φωτογραφίες σε ένα σπίτι, με τα σερβίτσια, από εξόδους, με κολλητά φουστάνια. Είναι ανάγκη για διευθύντρια ορχήστρας να φοράει το ξέκωλο το φόρεμα και να χορεύει και να αναποδογυρίζεται; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γύμνια. Το βλέπεις σε μια ωραία χορεύτρια που είναι η δουλειά της. Να δω τη Γιγέμ ολόγυμνη, χάρμα οφθαλμού. Μεγάλη χορεύτρια. Θα χορεύει τώρα η Μανωλίδου και θα βλέπω εγώ; Δεν το θεωρεί αυτό χυδαίο και θεωρεί χυδαία κάποια πράγματα που ήταν σε μια εκπομπή και σοκαριζόταν; Δεν σοκάρεται από τον ίδιο της τον εαυτό; Από το πρότυπο γυναίκας που προβάλλει;».

Για τη Ρούλα Κορομηλά: «Δεν ήξερα ότι παρουσιάζει το "Big Brother". Εντάξει, τι να γίνει; Αλλάζουν τα πράγματα. Η κοπέλα αυτή τη δουλειά κάνει. Τι να κάνει; Εγώ τη συμπαθώ, αν και τώρα δεν την παρακολουθώ. Θυμάμαι τα παλιά τα πρωινά της, το χιούμορ της, την ευγένειά της. Έφτιαξε και τις καριέρες κάποιων».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.