Τρισδιάστατο και hardcore το νέο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδρατου

3.8 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.80 (10 Ψήφοι)

Τζούλια Αλεξανδράτου

Έρχεται σύντομα το δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και, όπως μαθαίνουμε, αυτή τη φορά δεν θα είναι τόσο light όσο το προηγούμενο, αλλά θα περιέχει βίαιο και σκληρό σεξ, που θα αφήσει άφωνο ολόκληρο το πανελλήνιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, που έλαβαν χώρα στα κρυφά σε περιοχή της Αθήνας, και από μέρα σε μέρα αναμένεται η κυκλοφορία του στα περίπτερα.

Στη νέα αυτή ταινία, που θα είναι και πάλι παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη, θα δούμε να πρωταγωνιστούν επαγγελματίες της αλλοδαπής, με τους ανθρώπους της εταιρείας «Sirina» να ευελπιστούν σε αποτέλεσμα διεθνών προδιαγραφών. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί είναι πάρα πολλά για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ο Σειρηνάκης πιστεύει ότι θα υπάρξει παρόμοια επιτυχία ή ίσως και μεγαλύτερη από την πρώτη απόπειρα της Τζούλιας.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταινίας, αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της θα είναι 3D, στα πρότυπα του «Kama Sutra» της Πετρούλας Κωστίδου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.