H Μέριλιν Μονρό κάπνιζε μαριχουάνα (BINTEO)

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

monroe_839455

Ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει την Μέριλιν Μονρό να καπνίζει μαριχουάνα εντοπίστηκε σε μία σοφίτα 50 χρόνια μετά από τότε που γυρίστηκε.

Το έγχρωμο βίντεο, χωρίς όμως ήχο, γυρίστηκε σε ένα σπίτι στο Νιού Τζέρσι και αγόρασε ο άνθρωπος που το είχε τραβήξει τότε, ο οποίος και ζήτησε ανωνυμία, από τον συλλέκτη Κέγια Μόργκαν έναντι 275 χιλιάδων δολαρίων.

Ο Μόργκαν και ο αγοραστής του βίντεο έδωσαν στο Ρόιτερς την άδεια να χρησιμοποιήσουν τη σύντομη εκδοχή του. Τα αποκλειστικά δικαιώματα του οπτικού υλικού θα βγουν στο σφυρί προς πώληση από το eBay αργότερα μέσα στην εβδομάδα, είπε ο Μόργκαν.

Σε ένα σημείο του βίντεο η Μονρό φαίνεται να παίρνει το τσιγάρο, να το καπνίζει αλλά να μην κατεβάζει τον καπνό. Ο άνθρωπος που γύρισε το βίντεο επιβεβαίωσε ότι το τσιγάρο περιείχε μαριχουάνα.

Ο Μόργκαν, συλλέκτης ιστορικών φωτογραφιών, χειρογράφων, αυτογράφων και άλλων εγγράφων, βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής ενός ντοκιμαντέρ για το θάνατο της Μέριλιν, τον Αύγουστο του 1962. Έμαθε για το βίντεο στη διάρκεια της έρευνάς του και εντόπισε τον ιδιοκτήτη του βίντεο.

Το βίντεο με τη Μονρό φυλασσόταν σε μία σοφίτα επί τρία χρόνια προτού εντοπιστεί από τον Μόργκαν. Σε αυτό, η ηθοποιός εμφανίζεται χαρούμενη και χαλαρή να συμμετέχει σε μία μικρή συγκέντρωση φίλων, την οποία, βασιζόμενος στην εμφάνισή της, ο Μόργκαν τοποθετεί στο διάστημα 1958-59.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.