Ντίνα Κώνστα: «Γιατί η απερίσκεπτη ψήφος κάποιων ανεγκέφαλων να επηρεάσει τη δική μου ζωή;»

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Ντίνα Κώνστα

«Η Αριστερά είναι σε σύγχυση κι εμείς σε απόγνωση», τόνισε η Ντίνα Κώνστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» και πρόσθεσε: 

«Κοιτάξτε γύρω σας. Από τη μια υπάρχει κόσμος που πραγματικά υποφέρει και από την άλλη υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που πάνε και ψηφίζουν χωρίς να αντιλαμβάνονται “τις πταίει” για το χάλι μας σήμερα. Όλοι αυτοί τι θα ψηφίσουν; Με ποια κριτήρια; Και γιατί η απερίσκεπτη ψήφος τους να επηρεάσει τη δική μου ζωή; Γιατί να μου καταστρέφει τη χώρα μου; Γιατί μέσω αυτών να διαπομπευόμαστε όλοι στο εξωτερικό;».

Καταλήγοντας, η γνωστή ηθοποιός επισήμανε: «Βέβαια, υπάρχουν και οι άλλοι, που όλα αυτά τα χρόνια είχαν ανοίξει αλισβερίσι με την εξουσία για να εξασφαλίσουν μια θεσούλα χωρίς να δουλεύουν, και τώρα το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν. Η περίφημη αντιπαροχή της ψήφου. Δεν καταπίνονται εύκολα αυτά».

Σχόλια (2)

Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Αλήθεια, παρ' όλα όσα γίνονται από τους μυημένους ή αμύητους του συστήματος, που μας εξευτελίζουν και μας φτωχαίνουν, γιατί η αριστερά δεν πείθει, παρασύρει τις μάζες;
Τώρα επι παραδείγματι τι έχουμε να χάσουμε;;;

ninja
Αυτό το σχόλιο ελαχιστοποιήθηκε από τον επόπτη στον ιστότοπο

Η χώρα χάνεται και η αριστερά χτενίζεται!!!! Αν δεν δράσει τώρα, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Θα μας πουλήσουν σκλάβους στους Γερμανούς και δεν θα χουν πάρει χαμπάρι οι άνθρωποι.

Conan
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.