Βίκυ Καγιά: «Έχω φάει πολλά χαστούκια και έχω μάθει να παλεύω»

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

kagia_839344

Για το «Next Top Model» και τις δυσκολίες που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» η Βίκυ Καγιά. Επίσης, κλήθηκε να σχολιάσει για μια ακόμη φορά το πέρασμά της από τον «Πρωινό Καφέ» και ομολόγησε ότι αυτή η εμπειρία την άλλαξε για πάντα!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί όλοι μας έχουμε την ευκαιρία με αυτό το project να ασχολούμαστε με κάτι που αγαπάμε τρελά και γνωρίζουμε καλά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πολλές φορές νιώθω πως βγαίνει προς τα έξω μια εικόνα που δεν είναι... εγώ, που δεν είναι η Βίκυ. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ και μου στοίχιζε και έκλαιγα. Έτσι κατάφερα όμως να σταθώ στα πόδια μου και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Η Βίκυ δεν πτοείται από κάτι τέτοια. Γιατί έχω ξεκινήσει κατά την διάρκεια της καριέρας μου πολλές φορές από το μηδέν. Έχω φάει πολλά χαστούκια και έχω μάθει να παλεύω».

Όσο για αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τη συμπεριφορά της στα κορίτσια του παιχνιδιού, τόνισε: «Βγήκαν και είπαν ότι εγώ είπα στα κορίτσια να είναι αμόρφωτα. Είναι ποτέ δυνατόν; Ίσα ίσα και με την πορεία μου και με τον τρόπο που υπάρχω όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργώ θέλω να πιστεύω πως δεν πρεσβεύω τέτοια εικόνα. Όταν πρέπει όμως να γαλουχήσεις νέους επαγγελματίες, είναι μεγάλη ευθύνη και είναι επικίνδυνο. Πρέπει να είσαι αυστηρός μέχρι τέλους, για να μην τους πάρεις στο λαιμό σου».

Τέλος, για τον «Πρωινό Καφέ», ανέφερε: «Η εμπειρία αυτού του "Καφέ" με άλλαξε για πάντα. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια Στον πρωινό καφέ έμαθα τι σημαίνει στ' αλήθεια τηλεόραση και πως λειτουργεί. Μετά τον "Καφέ" είδα με άλλα μάτια την τηλεόραση και άρχισα να φαντάζομαι σε αυτή μια νέα καριέρα. Ότι και να έγινε, εγώ πέρασα καταπληκτικά στον "Καφέ"».

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.