Τον εξόργισε γιατί δεν αυτοκτονούσε και τον έσπρωξε στο κενό...

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)

falling_7456778b.jpgΚινέζος, κάτοικος της πόλης Γκουανγκζού, εξοργίστηκε όταν συμπατριώτης του επί πέντε ώρες απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά δεν το έκανε, και τον έσπρωξε στο κενό...

Ο απόστρατος αξιωματικός Λιάν Ζιανσένγκ, 66 χρόνων, πέρασε από τον κλοιό των αστυνομικών, πλησίασε τον Τσεν Φουκάο και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει από τη γέφυρα.

Ο Τσεν βρισκόταν στο ίδιο σημείο απειλώντας ότι θα πέσει τουλάχιστον πέντε ώρες προκαλώντας χάος στην κυκλοφορία.

"Τον έσπρωξα γιατί άνθρωποι σαν αυτόν είναι πολύ εγωιστές. Στην πραγματικότητα δεν έχουν το θάρρος να αυτοκτονήσουν. Αντίθετα θέλουν να προκαλέσουν την προσοχή της κοινής γνώμης και των αρχών στο πρόβλημά τους", δήλωσε ο αμετανόητος δράστης.

Ο Τσεν που έχει χρέος δύο εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 300.000 δολάρια) έπεσε από ύψος οκτώ μέτρων σε φουσκωτό στρώμα που όμως οι πυροσβέστες δεν είχαν προλάβει να φουσκώσουν τελείως. Νοσηλεύεται με τραύματα στους καρπούς και στην πλάτη. Ο Λιάν συνελήφθη.

Ο Τσεν είναι ο δωδέκατος, από τις αρχές Απριλίου που απειλεί να αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο, τη γέφυρα Χαϊζού στο Γκουανγκζου. Μέχρι τώρα κανείς δεν έχει πέσει, αλλά και κανέναν δεν έχουν σπρώξει...

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.