Πτώμα έμεινε για επτά χρόνια στην κατάψυξη

4.5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (2 Ψήφοι)

katapsiksi_ptwmata_8234353b.jpgΟ ιατροδικαστής του Κουίνσλαντ διέταξε την ταφή της 82χρονης Τζουν Γου, που πέθανε πριν από 7 χρόνια και από τότε βρισκόταν στην κατάψυξη.

Η πολύχρονη αναβολή της ταφής της οφειλόταν στο γεγονός ότι οι τρεις κόρες της κ. Γου, που πέθανε το 2002 στο νοσοκομείο Princess Alexandra του Μπρισμπάν, πίστευαν ότι η μητέρα τους πέθανε από λάθος των γιατρών και είχαν ξεκινήσει πολύχρονο δικαστικό αγώνα για να διαπιστωθεί του λόγου τους το αληθές.

"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι", όμως, και ο ιατροδικαστής της Πολιτείας που εξέτασε την υπόθεση και δεν βρήκε κανένα λάθος εκ μέρους των ιατρών του νοσοκομείου, διέταξε την άμεση ταφή της νεκρής κ. Γου, δίνοντας στην οικογένειά της 28ήμερη διορία.

Οι τρεις κόρες της κ. Γου, που, σύμφωνα με τη γνωμάτευση των γιατρών, πέθανε από νεφρική ανεπάρκεια και επιπλοκές του αναπνευστικού συστήματος, ακόμα και μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή αρνούνται να αποδεχθούν ότι ο θάνατος της μητέρας τους ήταν αναπόφευκτος. Συνεχίζουν να κατηγορούν τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι έδωσαν υπερβολικές δόσεις οξυγόνου στην μητέρα τους και αυτό την σκότωσε. Μάλιστα, ανέφεραν ότι η μητέρα τους είχε και στο παρελθόν παρουσιάσει τα ίδια προβλήματα, αλλά συνήλθε έπειτα από λίγες μέρες.

Μπορεί, όπως όλα δείχνουν, το θέμα να μην έχει λήξει για την οικογένεια της κ. Γου, αλλά για τον ιατροδικαστή το θέμα έχει κλείσει οριστικά, αφού απείλησε την οικογένεια ότι αν δεν θάψουν τον άνθρωπό τους εντός της διορίας, θα την θάψει η Πολιτεία ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.