Μεθυσμένος και γυμνός, έχασε το δρόμο και πήγε να κοιμηθεί σε λάθος δωμάτιο!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

drunk_873456bΈνας άνδρας σε κατάσταση πλήρους μέθης, γυμνός , που είχε χάσει το δρόμο για το δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Νέας Ζηλανδίας κατέληξε να κοιμηθεί σε λάθος δωμάτιο και η ένοικός του αναγκάστηκε να κρυφτεί στο μπάνιο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 29χρονος Αυστραλός επέστρεψε στο ξενοδοχείο του μαζί με μια γυναίκα, σηκώθηκε όμως στη διάρκεια της νύχτας και αφού περιπλανήθηκε για λίγο κατέληξε σε ένα άλλο δωμάτιο όπου κοιμόταν ένα ζευγάρι.

"Του προκάλεσε μια μικρή έκπληξη το γεγονός ότι δύο άνθρωποι ήταν στο δωμάτιο του, αλλά όπως ήταν γυμνός έπεσε για ύπνο", δήλωσε ο υπαστυνόμος Στιβ Ουάτ στην εφημερίδα "Σαουθλαντ Τάιμς".

Καθώς ο άγνωστος κοιμόταν, η τρομαγμένη γυναίκα κρύφτηκε στο μπάνιο και ο σύζυγος της κάλεσε το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ο 29χρονος, που δεν μπορούσε να θυμηθεί μαζί με ποιον ήταν, ούτε σε ποιο δωμάτιο διέμενε δεν φορούσε ρούχα, ούτε είχε πορτοφόλι με χαρτιά ή ταυτότητα.

Η αστυνομία του έδωσε μια ρόμπα του ξενοδοχείου και τον συνόδευσε μέχρι τον τόπο διαμονής του αλλά δεν τον συνέλαβε καθώς τόσο το ζευγάρι όσο και η διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.