Γυναίκα 107 ετών θέλει να παντρευτεί για 23η φορά!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

old_woman_723344Μια γυναίκα από τη Μαλαισία, 107 χρόνων, που φοβάται ότι θα την εγκαταλείψει ο νυν σύζυγός της, εξετάζει το ενδεχόμενο να παντρευτεί εκ νέου για να μη μείνει μόνη της!

Η υπεραιωνόβια Μεκ Ουόκ Κουντόρ, παντρεύτηκε τον εικοστό δεύτερο σύζυγο της Μοχαμάντ Νουρ Τζε Μουσά, 37 χρόνων το 2005 αλλά χώρισαν τον Ιούλιο όταν εκείνος εντάχθηκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικά στην Κουάλα Λουμπούρ, σύμφωνα με την εφημερίδα Σταρ.

Η Μεκ Ουόκ, που κατοικεί στην πολιτεία Τερενγκανού στα βόρεια της χώρας, πιστεύει ότι ο σύζυγός της θα την εγκαταλείψει μόλις ολοκληρώσει τη θεραπεία του και θα εγκατασταθεί με κάποια νεότερη της στην πρωτεύουσα, συνεχίζει το δημοσίευμα.

«Τελευταία, αυτή η ανασφάλεια με απασχολεί πολύ», τόνισε η υπεραιωνόβια και πρόσθεσε ότι αισθάνεται μοναξιά.

Η ίδια είπε ακόμα ότι σκέπτεται να επισκεφθεί σύντομα τον Μοχαμάντ Νουρ και να του εκφράσει τα συναισθήματά της και εάν εκείνος ανταποκριθεί, εκείνη είναι πρόθυμη να τον περιμένει.

Η υπεραιωνόβια νύφη αρνήθηκε να αποκαλύψει τους λόγους που απέτυχαν οι προηγούμενοι γάμοι της.

«Έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι μια ηλικιωμένη γυναίκα. Δεν έχω το σώμα ούτε τις χάρες μιας νέας γυναίκας που μπορούν να προσελκύσουν κάποιον. Δεν ψάχνω για έναν άνδρα ωραίο όπως είναι ο πρωθυπουργός μας, αλλά για κάποιον να με συνοδεύσει στα χρόνια του λυκόφωτος», τόνισε η Μεκ Ουόκ.

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.