Ρακοσυλλέκτης με αμύθητη περιουσία!

1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

rakosillektis_6283484

Ποιός το περίμενε; Ο θάνατος του ρακοσυλλέκτη Curt Degerman από τη Skelleftea της Σουηδίας έφερε στο φως της δημοσιότητας μια τεράστια περιουσία, που ο εκλιπών είχε δημιουργήσει κρυφά όλα αυτά τα χρόνια.

Κάθε μέρα, μετά τις περιπλανήσεις του στην πόλη, όπου μάζευε μεταλλικά κουτιά από αναψυκτικά, επισκέπτονταν τη δημοτική βιβλιοθήκη, προκειμένου να διαβάσει βιβλία οικονομικού περιεχομένου και τις οικονομικές εφημερίδες. Όπως αποδείχθηκε, ο Degerman κατάφερε να μετατρέψει το αλουμίνιο που μάζευε από τα σκουπίδια σε χρυσό. Με ποιόν τρόπο; Παίζοντας στο χρηματιστήριο τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε από τις επιστροφές των μεταλλικών αντικειμένων! Οι κρυφές του δραστηριότητες αποκαλύφθηκαν το 2008, όταν «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Έκπληκτοι οι συγγενείς του πληροφορήθηκαν ότι  διέθετε ένα χαρτοφυλάκιο με μετοχές που ξεπερνούσαν τις 700.000 λίρες, ενώ είχε αγοράσει 124 ράβδους χρυσού αξίας 250.000 λιρών και είχε περίπου 4.000 λίρες σε τραπεζικό λογαριασμό!

Ο τυχερός κληρονόμος ήταν ο ξάδερφός του, που τον είχε επισκεφθεί λίγες μέρες πριν πεθάνει. Όμως, όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις, οι συγγενείς αντέδρασαν και διεκδικούν δικαστικώς μέρος της περιουσίας.

Ε, ρε πόσοι σε θυμούνται μετά τον θάνατό σου όταν έχεις λεφτά!

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.