Άνθρωπος-φαινόμενο ζει εδώ και 70 χρόνια χωρίς φαγητό και νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

3.25 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.25 (4 Ψήφοι)

prahlad_jani_62334Μοναδικό φαινόμενο αποτελεί ο 82χρονος Prahlad Jani από την Ινδία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει ή πιεί τίποτα εδώ και 70 χρόνια!

Κι αν κάποιοι βιαστείτε να τον χαρακτηρίσετε «κομπογιαννίτη», σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες έξι μέρες βρίσκεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και παρ' ότι δεν έχει βάλει τίποτα στο στόμα του, το σώμα του δεν έχει ακόμα παρουσιάσει το παραμικρό σύμπτωμα εξάντλησης!

Ο ίδιος ο Jani λέει πως έφυγε από το σπίτι του σε ηλικία 7 ετών ζώντας ως πνευματικός στα Ρατζαστάν και υποστηρίζει πως ζει μόνο με πνευματική τροφή. Μάλιστα, πιστεύει ότι τον προστατεύει μία θεότητα, που του ρίχνει ένα ελιξίριο για να τον κρατάει στη ζωή.

Ο Οργανισμός Αμυντικών Ερευνών και Ανάπτυξης της Ινδίας, που τον έχει υπό αυστηρή επιτήρηση, έχει επιστήμονες που σχεδιάζουν πυραύλους και βόμβες νέων τύπων και πιστεύουν πως ο κύριος Prahlad μπορεί να τους δώσει μια λύση για να επιβιώνουν οι στρατιώτες περισσότερο χωρίς φαγητό, ή να αντέχουν πιο πολύ, περιμένοντας να καταφθάσει η βοήθεια.

«Αν αυτά που ισχυρίζεται επιβεβαιωθούν, τότε μιλάμε για μία μεγάλη επιτυχία της ιατρικής. Θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές, από υψηλό υψόμετρο, ναυάγια και από άλλα προβλήματα. Θα μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σε τεχνικές επιβίωσης με λίγο νερό και τροφή ή με τίποτα απολύτως», είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Δρ G Ilavazhagan.

Οι γιατροί σκοπεύουν να τον κρατήσουν για ακόμα 15 ημέρες, ώστε να δουν πως θα πάει σε αυτό το χρονικό διάστημα και αν υπάρξει πτώση των μυών, σοβαρή αφυδάτωση, απώλεια βάρους και αντοχής, καθώς επίσης και δυσλειτουργία οργάνων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια εδώ

Αφήστε τα σχόλιά σας

  1. Δημοσίευση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;

Please publish modules in offcanvas position.