Ιερέας λέει «ναι» στο καθημερινό σεξ!

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

church_b.jpgΜπορεί το σεξ να αποτελεί απαγορευμένο καρπό κατά της λειτουργίες της εκκλησίας στη χώρα μας, ωστόσο ένας προοδευτικός ιερέας της αμερικανικής εκκλησίας προέτρεψε να καταφεύγουν στην ερωτική πράξη κάθε ημέρα για ένα μήνα!

Φυσικά, η προτροπή του Paul Wirth, ιερέα της Relevant Church στη Φλόριντα αφορά τους παντρεμένους διότι για τους ανύπαντρους συμβούλεψε… νηστεία! Συγκεκριμένα, πρότεινε να απέχουν από κάθε σεξουαλική πράξη για τριάντα ολόκληρες ημέρες.

«Τα ζευγάρια, παντρεμένα ή μη, απ' άκρη σ' άκρη των Ηνωμένων Πολιτειών, παλεύουν με τις σχέσεις τους. Για τους παντρεμένους φαίνεται ότι το σεξ είναι κάτι σημαντικό, αλλά η καθημερινότητα και τα προβλήματα τους το στερούν. Από την άλλη, οι ελεύθεροι το σκέφτονται συνέχεια, αλλά αυτό τους εμποδίζει από το να προσπαθήσουν να αναπτύξουν υγιείς σχέσεις», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Wirth, που χαρακτήρισε την εκκλησία ως «καθημερινή, συνηθισμένη χριστιανική εκκλησία», η οποία απευθύνεται «σε νεαρές οικογένειες και εργαζόμενους που κατοικούν στα προάστια».

 

Please publish modules in offcanvas position.