Έκαναν μήνυση στην ΕΜΥ!

2 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (1 Ψήφος)

princess_b.jpgΜε την ΕΜΥ τα έβαλε η πλοιοκτήτρια εταιρεία του «Princess of Stars», του πλοίου δηλαδή που οδήγησε στο θάνατο περίπου 750 επιβάτες, όταν βυθίστηκε κατά τη διάρκεια του τυφώνα Φένγκσεν.  Συγκεκριμένα, η Sulpicio Lines Inc. κατέθεσε αγωγή  ύψους 98.000 δολαρίων κατά της ΕΜΥ των Φιλιππίνων, για λανθασμένη πρόγνωση!

«Πρέπει να πουν ότι έκαναν λάθος και, αν είναι δυνατόν, να προβούν σε δημόσια απολογία  διότι είναι υπεύθυνοι για την τραγωδία. Μπορούμε να παρουσιάσουμε τις έγγραφες προβλέψεις τους και να αποδείξουμε ότι αυτές οδήγησαν το πλοίο μας στον τυφώνα», επισήμανε ο δικηγόρος της εταιρείας, Άρθουρ Λιμ.

Απ’ την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι της Ατμοσφαιρικής, Γεωφυσικής και Αστρονομικής Υπηρεσίας των Φιλιππίνων δε φαίνεται να αγχώνονται, θεωρώντας αστείες τις κατηγορίες. Όπως  είπαν, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους κατηγόρους τους στο δικαστήριο, ενώ την ίδια στιγμή και ο ίδιος ο διευθυντής της κρατικής εταιρείας ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από μέρους του για το θέμα…

Please publish modules in offcanvas position.